Rukometaši Vojvodine dočekuju Šamot pred revanš sa Gorenjem

Rukometaši Vojvodine dočekaće u utorak, 21. marta, ekipu Šamota iz Aranđelovca u utakmici 21. kola domaćeg šampionata.
Rukometaši Vojvodine dočekuju Šamot pred revanš sa Gorenjem
Foto: 021.rs

Meč je trebalo da se igra 25. marta, ali je termin pomeren zbog puta Voše u Sloveniju na revanš četvrtfinala EHF kupa protiv Gorenja.

Šef stručnog štaba Vojvodine Boris Rojević kaže da je njegova ekipa navikla na to da igra dve utakmice nedeljno.

"Iza nas je težak i naporan meč protiv Gorenja. Dobro je da smo na kraju slavili, ali smo svesni da nas očekuje još teži zadatak u Sloveniji. Pre toga jeste test meč protiv Šamota koji će dobro doći da isprobamo još neke zamisli, ali ćemo i paziti da podelimo minutažu. Šamot je iskusan tim, dobilu su Zvezdu, igrali na jednu loptu sa Dubočicom, bore se za opstanak i svaki bod im je bitan. Moramo dobro i pažljivo pristupiti i zavrediti konačan trijumf", poručuje Rojević.
 
Utakmica između Vojvodine i Šamota igra se u utorak, 21. marta, u SC Slana bara, sa početkom u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.