Voša je stvar kućnog vaspitanja: Mališani uživali u bogatom programu i pobedi Vojvodine

Vošin porodični dan održan je danas u Fudbalskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniku, uz prisustvo velikog broja mališana.
Voša je stvar kućnog vaspitanja: Mališani uživali u bogatom programu i pobedi Vojvodine
Foto: 021.rs
U sklopu programa, fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Spartaka rezultatom 2:0, u prijateljskom meču.
Pred oko 200 gledalaca, strelci za Vošu bili su Baraj u 32. i Vukčević u 59. minutu.
Od početka utakmice, igralo se uglavnom na sredini terena, bez izrazitih šansu, a prvu pravu priliku na meču Vojvodina je pretvorila u vođstvo. Korner za crveno-bele je izveo Uroš Nikolić i centrirao na drugu stativu, gde se odlično snašao Baraj i udarcem nogom sa tri-četiri metra iskosa prosledio loptu u mrežu.
 
U 59. minutu, dosuđen je penal za Vojvodinu. Malbašić je iskoristio kratak pas defanzivca Spartaka ka svom golmanu i dodao loptu do Veljka Simića, koji je oboren u šesnaestercu, pa je sudija Stefan Marinković pokazao na belu tačku. Siguran izvođač penala je bio Vukčević, koji je tako povisio vođstvo "stare dame".
 
U 73. minutu, Spartak je imao kontru "tri na dva", Kolins je proigrao Todoroskog, koji je izašao sam ispred Puškića i šutirao sa sedam-osam metara iskosa, ali je lopta pogodila stativu. Samo šest minuta kasnije, Kolins je i sam uputio udarac, ali je Puškić izbio loptu u korner. To je ujedno bila poslednja prilika na meču, pa je tako utakmica završena rezultatom 2:0 u korist crveno-belih.
 
Najmlađi uživali u bogatom programu
U sklopu Vošinog porodičnog dana za najmlađe je priređen bogat program.
 
Na terenima broj 4 i 5 u Vošinom trening centru, postavljeno je čak 10 poligona, na kojima su mališani mogli da se zabave i pokažu svoje fudbalske veštine, a sve uz asistenciju i koordinaciju od strane trenera iz Vošine omladinske škole. 
 
 
Četiri poligona su bila takmičarska, pri čemu su pobednici dobili brendirane fudbalske lopte FK Vojvodina i Vošine majice, četiri poligona su bila zabavna, a dva "roditeljska", odnosno timove su činili zajedno roditelji i njihova deca.
 
Čitav događaj imao je i zabavno-humanitarni karakter, pošto je svoj deci bilo omogućeno da se, uz asistenciju i nadzor Vošinih promoterki, igraju i uživaju oslikavajući kućice za pse, a oni koji su želeli, na licu mesta su mogli čak i da usvoje i udome svog novog kućnog ljubimca.
 
 
Istovremeno, postavljen je bio i štand sa zvaničnim proizvodima FK Vojvodina, ali po nižim, promotivnim cenama. Po prvi put su se u prodaji mogle naći i nove majice dizajnirane specijalno za najmlađe.
 
Mališani su imali priliku da upoznaju prvotimce Vojvodine, slikaju se sa njima i dobiju autogram, a potom su uživo pratili vojvođanski derbi sa Spartakom, u kojem je Voša slavila.
 
  • Huncut

    25.03.2023 22:22
    Bili smo i odusevljeni smo. Lepa druzba.
  • aezakmi

    25.03.2023 18:31
    Budi Novosadjanin...
    Samo ovakve redovne aktivnosti, i sto vise onih poseta osnovnim skolama ce vratiti normalnu publiku na stadione, i povecati bazu navijaca koja je svakako svakim danom sve veca, ali je problem sto je tek u poslednji par godina ukljucen klub u to, pre toga su to radili samo "navijaci" na svoj nacin, pa su neke stvari ispale kako su ispale...SAMO NAPRED VOJVODINA!
    BUDI NOVOSADJANIN NAVIJAJ ZA VOJVODINU!
  • Ateševac

    25.03.2023 16:22
    Vosa
    Dobra je Voša...ali brale Partizan je zakon

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.