Odbojkaši Voše kreću po 20. naslov državnog prvaka, prvi rival Takovo

Odbojkaši Voše dočekaće ekipu Takovu u prvoj utakmici plej-ofa domaćeg šampionata koja se igra u sredu, 29. marta, u maloj sali Spensa.

Šampion kreće u odbranu titule, ali dodatni motiv je i to što će se boriti za jubilarni 20. naslov prvaka države.

U četvrtfinalu plej-ofa snage će odmeriti sa ekipom Takova. 

Po rečima šefa struke Slobodana Boškana, Takovo je u drugom delu prvenstva igralo bolje i upisali su nekoliko važnih pobeda.
 
"Milanovčani su ne samo obezbedili opstanak, nego i zasluženo ušli u plej-of. Glavni igrači na koje se najviše oslanjaju su Terzić, Aleksić, Kubanac, Krstić. Osveženje je sigurno tehničar Polomac i mislim da je njegovom zaslugom Takovo i zaigralo bolje. Što se nas tiče imamo malih zdravstvenih problema, ali sve je to deo jedne sportske sezone. Momci koji u sredu izađu na teren biće spremni. Želimo, naravno, da pobedimo i da na taj način počnemo takmičenje u plej-ofu", poručuje Boškan.
 
Iskusni srednji bloker Stevan Simić raduje se početku najvažnijeg dela sezone i siguran je da je njegov tim spreman za sve izazove.
 
"Takovo je podiglo formu baš kada je to bilo potrebno. Na papiru smo mi favoriti, ali to treba pokazati na terenu. Verujem da smo spremni i da ćemo maksimalno agresivno i koncentrisano ući u utakmicu i biti posvećeni od prvog do poslednjeg poena. Ovom prilikom pozvao bih navijače i sve naše simpatizere, poklonike odbojke, sugrađane, da dođu u što većem broju i podrže nas sada kada je to najvažnije", dodaje Simić.
Četvrtfinale se igra na dve pobede, a drugi meč je na programu u subotu u Gornjem Milanovcu.
 
Prva utakmica četvrtfinala igra se u sredu, 29. marta, u maloj sali Spensa, sa početkom u 17.30 časova.
  • Gandža

    28.03.2023 13:42
    Mapet Šou
    Dolazimo da bordrimo naše igrače kao i uvek!
    Mama i Ilija donose gomboce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.