Prvi korak ka polufinalu: Odbojkaši Vojvodine pobedili Takovo

Odbojkaši Vojvodine napravili su prvi korak ka polufinalu plej-ofa, pošto su na startu četvrtfinala na svom terenu savladali ekipu Takova 3:0.
Osim u prvom setu i jednim delom u trećem, nije bilo mnogo dileme na terenu, a rezultat raduje još više zbog činjenice da su Novosađani igrali bez Maksima Buculjevića i Stevana Simića.
To je samo potvrdilo da crveno-beli mogu da se nose sa svim izazovima i da svaki igrač koji zaigra može da pruži doprinos željenom ishodu.
Najzanimljviji bio je prvi set, u kojem je domaćin poveo, imao čak i tri poena prednosti (6:3, 14:11), ali je iskusna gostujuća ekipa umela da kazni blago opuštanje i nekoliko grešaka crveno-belih. Nakon dobrog servisa Milanovčani su okrenuli, ali su blokom i na servis Antunovića puleni trenera Boškana vratili prednost. U neizvesnoj završnici sigurniji su bili domaćini stavili tačku na ovaj period meča za vođstvo od 1:0.
 
U naredna dva seta Vojvodina je bila ta koja je diktirala ritam i pitala se za rezultat, Takovo je u nekoliko navrata uspelo da se primakne, ali to je bilo sve što je gostima pošlo za rukom. Nisu Krsmanović i saigrači dozvolili nikakvo iznenađenje – završili su ovu utakmicu u tri seta i tako uspešno startovali u plej-ofu.
 
Raduje i to što se u ekipi, nakon povrede, ponovo našao Maksim Buculjević, koji je istina još rovit, ali se polako sprema da pomogne svom timu.
 
Druga utakmica igra se u subotu, 1. aprila, u 20 časova, u Gornjem Milanovcu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.