Lalatovićeva Mladost u subotu gostuje Zvezdi, za decu do 12 godina besplatan ulaz na meč

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će ulaz na predstojeću prvenstvenu utakmicu protiv Mladosti biti besplatan za decu do 12 godina.
Lalatovićeva Mladost u subotu gostuje Zvezdi, za decu do 12 godina besplatan ulaz na meč
Foto: 021.rs
"U znak zahvalnosti, usled velike posete najmlađih navijača na proslavi 78. rođendana našeg kluba, ulaz na utakmicu Crvena zvezda - Mladost GAT biće besplatan za sve mališane starosti do 12 godina uz pratnju punoletne osobe koja ima kartu", navodi se u saopštenju.
Kapije će za decu biti otvorene na sektoru šest na zapadnoj sektoru 15 na istočnoj tribini stadiona "Rajko Mitić".
Utakmica Zvezda - Mladost GAT igraće se u subotu, 1. aprila od 18 časova.
  • Branko

    01.04.2023 13:59
    Inace bi, da ikako mogu, naplatili karte i toj deci. Valjda tamo o tome odlucuje onaj sibicar Terzic, ali tako se ne odgajaju buduci navijaci. Da ne bude, sasvim zasluzeno, po onoj narodnoj: putevi ce pozelet Turaka, al' Turaka nigde biti nece!
  • Dusan Dzigurski

    30.03.2023 22:17
    Predaja
    Gace su vec skinute, bice 5-0 za Zvezdu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.