Duljaj pred Vošu: Agresivna ekipa sa energičnim trenerom

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je danas pred prvenstveni duel sa Vojvodinom da su Novosađani veoma "agresivna ekipa" sa energičnim trenerom.
Duljaj pred Vošu: Agresivna ekipa sa energičnim trenerom
Foto: Pixabay
"Vojvodina je organizovana ekipa, igraju agresivno i imaju energičnog trenera. Imaju dosta kvalitetnih pojedinaca koji u svakom trenutku mogu da reše meč", izjavio je Duljaj na konferenciji za novinare.
Partizan će u subotu, 1. aprila gostovati Vojvodini, u meču 28. kola Superlige Srbije.
"Igraju visok presing i jako su opasni na svom terenu. Naš cilj je da se pozitivnim rezultatima izvučemo iz situacije u kojoj smo se našli", dodao je Duljaj.
 
Partizan je trenutno na trećem mestu na tabeli sa 54 poena, jednim manje od drugoplasiranog TSC-a.
 
"Svi igrači koji su odsustvovali zbog reprezentativnih obaveza su se priključili ekipi i dobro se osećaju. Jedino se nije vratio Dijabate i ne znam gde se on trenutno nalazi. Postojaće doza pritiska ali to je sastavni deo igre, ne sme da bude straha", rekao je Duljaj.
 
On je rekao i da sve ekipe koje igraju protiv Partizana "imaju dodatni motiv".
  • Novo naselje fkv

    01.04.2023 10:21
    Samo napred, Vojvodina!
  • Dusan Dzigurski

    31.03.2023 12:14
    Nisu jaki ni jedni ni drugi
    Nece ovde bas biti nekog fudbala, i jedni i drugi imaju losu sezonu, nemaju neke ekstra igrace, daleko je to od nekadasnjeg kvaliteta, nadam se dobroj utakmici ali tesko.
  • Pezos

    31.03.2023 06:23
    Ne zna se ko ima goru sezonu, nezadovoljstvo kulja i kod jednih i kod drugih, uprave lopovake i poltronske… e sada da li tu može da bude i f od fudbala, jako teško….

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.