VIDEO Firmaši: Rebrača za nas nije predsednik KK "Vojvodina", momentalna ostavka

Navijačka grupa "Firma" traži da predsednik KK "Vojvodine" Željko Rebrača bude smenjen.
Razlog je, kako navode, to što je pevao navijačke pesme Partizana na meču sa Realom.
"Nakon snimka sa jučerašnje košarkaške utakmice između Partizana i Real Madrida u Beogradu, na kojem se jasno vidi kako aktuelni predsednik KK Vojvodina Željko Rebrača iz srca i duše peva navijačku pesmu Partizana, ujedinjeni navijači Vojvodine traže njegov momentalni odlazak sa mesta prvog čoveka našeg košarkaškog kluba i isključenje iz kompletnog sportskog društva Vojvodina", navode Firmaši.
Dodaju da "osim toga što je krajnje neprofesionalno da predsednik jednog kluba javno izražava navijačku pripadnost nekom drugom klubu, postupak Željka Rebrače zaslužuje posebnu osudu i zbog šire poznatog rivalstva između navijača Vojvodine i Partizana".
 
Samim tim, kako ističu, "za posledicu može imati jedino njegovu neopozivu ostavku".
 
 
"Za ujedinjene navijače Vojvodine, Željko Rebrača od ovog trenutka svakako više nije predsednik KK 'Vojvodina', te obaveštavamo sve da nećemo prestati sa borbom i zahtevom da isti što pre napusti klub, u kojem mesta može biti samo za one čije su emocije i misli usmerene isključivo ka našoj Vojvodini", zaključuju Firmaši.
  • Milan

    20.10.2023 23:22
    Sns sektas
    Covek duguje 2.6 miliona evra i sada je postao clan sns-a, sekta ce platiti njegove dugove.
  • Бошко

    05.04.2023 03:07
    Логика
    Није битно ко је рекао, него шта је рекао. А то је да председник клуба није веран свом клубу.
    Довиђења.
  • dzoni

    04.04.2023 07:29
    Snajpe,Sale,i ekipa....Pa momci necete se vise vi pitati.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport