Batak: Velika pobeda, pokazali smo da smo tim

Trener Vojvodine Radoslav Batak čestitao je svojoj ekipi na pobedi nad Partizanom.
Batak: Velika pobeda, pokazali smo da smo tim
Foto: FK Vojvodina

Fudbaleri "stare dame" pobedili su u subotu ekipu Partizana rezultatom 2:1 i tako napravili još jedan veliki korak ka plasmanu u Evropu.

"Znam da mom kolegi Igoru Duljaju nije bilo lako da preuzme ekipu koja treba da se trgne iz letargije, jer nama trenerima nije lako kada dođemo u takvom trenutku. Ja ga poznajem iz igračkih dana, znam kakav je radnik i profesionalac i ja mu želim sreću u daljem radu", istakao je Batak.
On je čestitao svojoj ekipi na pobedi i zajedništvu, koje je donelo tri boda.
 
"Mi smo odigrali disciplinovano i odgovorno, malo smo zakasnili sa odlukama u poslednjoj trećini terena, ali smo to promenili na poluvremenu. Rekao sam igračima na poluvremenu da možemo mnogo više i da ovo nismo mi. Bili smo nekako bez samopouzdanja, ali smo se dogovorili da u drugom delu budemo slobodniji i nakon toga smo poveli i imali još nekoliko šansi.  Čestitam momcima, kao i našim navijačima i rukovodstvu, jer nismo pobedili Partizan na poslednjih osam utakmica. Osećaj je lep, ali nemamo vremena za slavlje, čeka nas još mnogo posla do kraja prvenstva. Mene raduje što smo pokazali da smo tim i to je energija koja nam je potrebna", rekao je Batak.
 
Vojvodina u narednom kolu gostuje ekipi TSC-a, a taj meč na programu je u petak u 17 časova.
  • Čika Pera

    02.04.2023 12:47
    Pobeda za Evropu
  • Nije

    02.04.2023 11:18
    Nije velika
    Nije nikakakva pobeda današnjeg Partizana. Njega sad može svako da pobedi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport