Batak: Nisam zadovoljan igrom u prvom poluvremenu, moramo biti zadovoljni bodom

Trener Vojvodine Radoslav Batak smatra da je bolja igra u drugom poluvremenu doprinela da njegov tim osvoji bod u derbiju sa TSC-om.
Batak: Nisam zadovoljan igrom u prvom poluvremenu, moramo biti zadovoljni bodom
Foto: FK Vojvodina

Fudbaleri "stare dame" remizirali su danas u Bačkoj Topoli rezultatom 1:1, a Batak je posebno istakao promenu u igri svoje ekipe u drugom poluvremenu.

"Nisam zadovoljan igrom u prvom poluvremenu, kasnili smo sa izlaskom na loptu, kasnili smo sa odlukama. Znali smo koliko je TSC opasan, ali mi smo u drugom poluvremenu zaigrali bolje. Energetski smo delovali bolje, ali generalno moramo i možemo bolje. Sve čestitke mom kolegi na odličnoj igri, a mi na kraju moramo da budemo zadovoljni ovim bodom", rekao je Batak.

"U drugom poluvremenu smo zaigrali mnogo slobodnije, bez pritiska da li ćemo praviti greške. Tome doprinosi važnost utakmice, činjenica da je derbi i to stvara pritisak. Naš plan je bio da igramo u presingu 5-3-2, ali u drugom delu smo bili bliži lopti i brži u donošenju odluka. Kada smo se oslobodili, ti isti igrači su bili na terenu i u 60. minutu i bili su mnogo bolji, jer je fudbal stvar tajminga i zato su važni koncentracija, glava i donošenje pravih odluka", zaključio je Batak.
 
U narednom kolu Vojvodina u utorak u 16 časova dočekuje Novi Pazar.
  • Pezos

    08.04.2023 03:02
    E moj Batak, mi nismo zadovoljni sa tobom a pogotovo ne sa bodom. Bod za Vojvodinu i protiv blizanaca je malo a ne protiv neke polu seoske ekipe pa makar za nju igrao i Mesi… nema ovde ni sistema ni igre…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport