Voša večeras protiv Spartaka: Nastavlja se borba za finale plej-ofa

Odbojkaši Vojvodine gostuju večeras subotičkom Spartaku, u drugoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije.
U prvoj utakmici odbojkaši Vojvodine su u Novom Sadu izgubili rezultatom 3:2. To je iznenadilo branioce titule. 

Serija je tek počela, igra se na dve pobede i ne postoji nijedan razlog da Vojvodina u ponedeljak, ne odigra bolje i bori se svom snagom da vrati seriju u Novi Sad, smatraju u stručnom štabu crveno-belih.

"Očekivali smo težak meč, oni su igrali zaista borbeno tokom cele utakmice. U prvom setu smo ih odvojili od mreže i to je upravo recept koji treba da pratimo. U petom setu su odigrali hrabrije, imali i malo više sreće, te poveli 1:0. No, to je tek početak. Idemo dalje, želimo u drugoj utakmici pokažemo pravo lice, da odigramo na sve ili ništa. Moramo da pokažemo da imamo kvalitet za najviše domete. Treba da popravimo igru na servisu i u odbrani, da budemo mirniji i sigurniji. Siguran sam da ćemo biti spremni za taj duel u Subotici", poručuje Stefan Negić.
 
Meč između Spartak i Vojvodine igra se večeras, sa početkom u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport