Rukometaš Vojvodine na Đeroninom spisku za mečeve protiv Finske i Slovačke, igraće u Novom Sadu

Luka Rogan, dvadesetogodišnji pivot Vojvodine, pozvan je u reprezentaciju Srbije za susrete protiv Finske i Slovačke.

Rogan ove sezone beleži dobre partije sa Vojvodinom, na pohodu novosadskog tima na novu titulu. 

Osim utakmice u Vantu, protiv Finske, Rogan će igrati i u Novom Sadu, gde će Srbija dočekati Slovačku.

Selektor Toni Đerona u mečevima protiv Finske i Slovačke računa na golmane Vladimira Cuparu i Dejana Milosavljeva, pivote Mijajla Marsenića, Dragana Pešmalbeka i Luku Rogana, desna krila Bogdana Radivojevića, Vukašina Vorkapića i bekove Petra Đorđića, Iliju Abutovića, Uroša Borzaša, Lazara Kukića, Marka Milosavljevića, Stefana Dodića, Nikolu Zečevića, Miloša Orbovića i Predraga Vejina.
 
Kao i prilikom prethodnih akcija, momci koji su deo razvojnog tima okupiće se dan ranije i trenirati sa stručnim štabom A tima. U razvojnom timu su i Vošini igrači - Miloš Grozdanić, Miljan Pušica i Milan Milić.
 
Utakmica protiv Finske igra se 27. aprila, u Vantu, a tri dana kasnije, u 18 časova, Srbija će na Spensu dočekati Slovačku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport