Odbojkaši Vojvodine dočekuju Partizan u finalu plej-ofa - poslednji koraci do titule

Odbojkaši Vojvodine dočekuju ekipu Partizana u prvom meč finala plej-ofa Superlige Srbije.

Utakmica se igra danas, u 18 časova.

Voša se ove sezone već dva puta borila za pehar protiv Partizana. U taboru crveno-belih poručuju da to što u tim mečevima nisu uspeli, ništa ne znači, da je to u arhivi i da je borba za titulu novi izazov.

Šef stručnog štaba Vojvodine Slobodan Boškan kaže da je ovo, na neki način, i očekivano finale domaćeg šampionata.
 
"Partizan i Vojvodina su najviše pokazali i zasluženo će se boriti za titulu. Nama je najvažnije da počnemo pobedom, da iskoristimo prednost domaćeg terena. Nema tu nepoznanica, često smo se sastajali i dva puta smo se borili za pehar. Mislim da je ovo nešto drugačije, igra se više utakmica i u ovom nadigravanju će se pokazati ko sada ima kvalitet da osvoji titulu. Voleo bih da imamo podršku, da bude kao protiv Spartaka, kada bilo je fantastično navijanje i bilo je uživanje igrati u takvom ambijentu. Zahvaljujem se publici na tome i pozivam ljude da dođu u još većem broju i da podrže ekipu u borbi za titulu", poručuje Boškan.
Sa šef struke je saglasan i primač David Mehić.
 
"Slažem se sa tim da su ove dve ekipe najbolje igrale i najviše pokazale. Nažalost, u prethodna dva duela s Partizanom nismo uspeli, ali to je davno iza nas i verujem da smo spremni da treći put uspemo. Mislim da će iz ovoga kao pobednik izaći onaj ko bude više želeo. Ja samo znam da mi najviše želimo ovu titulu, tako da verujem i u pobedu", kaže Mehić.
 
Utakmica se igra danas, u 18 časova, a ulaz je besplatan. Direktan televizijski prenos meča biće na drugom programu Radio-televizije Srbije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport