Vojvodina pobedom nad Dinamom overila finale Arkus lige

Rukometaši Vojvodine savladali su Dinamo u Pančevu sa 26:23 čime su potvrdili plasman u finale plej-ofa Arkus lige.
Vojvodina je četiri dana ranije u Novom Sadu istim rezultatom ostvarila pobedu i tako je ukupnim trijumfom od 2:0 dospela do finala. 
Slična utakmica poput prve. Tvrda igra, čvrste odbrane, gde je Vojvodina bila odlučnija u poslednjih 10 minuta što je već nekoliko puta ove sezone uspevala. Na poluvremenu +2 za za Novosađane, ali je Dinamo poveo u nastavku, najviše minimalnom prednošću. Od 49. minuta do poslednjeg Vojvodina pravi seriju od 6:2 i rešava pitanje pobednika. 
Najefikasniji u Vojvodini bio je Puhovski sa osam golova. 
 
Vojvodina će se za titulu boriti sa boljim iz duela između Partizana i Metaloplastike.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.