Batak: Čestitam Čukaričkom, bilo je teško s igračem manje

Trener Vojvodine Radoslav Batak smatra da je Čukarički zasluženo prošao u finale Kupa Srbije.
Batak: Čestitam Čukaričkom, bilo je teško s igračem manje
Foto: FK Vojvodina

Fudbaleri "stare dame" nisu uspeli da pobede Čukarički u ponovljenom meču, koji je odložen juče zbog obilnih padavina, a gostujući tim slavio je rezultatom 0:1.

"Čestitam ekipi Čukaričkog, naši rivali su danas zasluženo prošli u finale", rekao je Batak. 
"Prvo poluvreme smo morali da postignemo gol, Kabić je imao dobru šansu i imali smo još neke situacije u kojima se nismo najbolje snašli. U drugom poluvremenu Čukarički je naravno bio bolji, mi smo više od pola sata igrali sa igračem manje, što je bilo zahtevno i veoma teško. U najgorem trenutku smo primili pogodak, pokušali smo izmenama da priđemo bliže golu, ali nismo uspeli da dođemo do penal serije", naveo je trener Vojvodine.
 
Vojvodina u narednoj utakmici dočekuju Partizan, u nedelju od 19 časova.
  • Liman 2

    18.05.2023 21:05
    Ostavke diletanata
    Svi napolje iz kluba. Paceri
  • RIZBO

    18.05.2023 20:42
    SRAMOTA
    Jedina Evropa u koju nas možete odvesti je na Bul Cara Lazara!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.