Derbi Voše i Partizana: Karte u prodaji, posebna pravila za navijače na tribinama

Prodaja ulaznica za derbi meč 36. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Partizana, koji se igra u nedelju 21. maja na stadionu Karađorđe, zvanično počinje danas.
Derbi Voše i Partizana: Karte u prodaji, posebna pravila za navijače na tribinama
Foto: FK Vojvodina

Ulaznice po ceni od 1.000 (zapad), 700 (istok) i 300 dinara (sever) prodavaće se po sledećem rasporedu:

Petak: u prostorijama "Gigstiks" u tržnom centru Pariski magazin (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad i istok.
Subota: u prostorijama "Gigstiks" od 10 do 16 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad i istok.
 
Nedelja: na blagajni između južne i zapadne tribine Karađorđa, od 16 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za zapad; na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana Ognjište), od 16 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za istok; u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini Karađorđa od 17 do 18:45 časova moći će da se kupe ulaznice za sever.
 
Zbog zabrane fudbalskom klubu Partizan da organizuje dolazak svojih navijača, južna tribina neće biti otvorena za ovu utakmicu.
 
Svi gledaoci koji su kupili ulaznicu za zapad za meč polufinala Kupa Srbije između Vojvodine i Čukaričkog, tu ulaznicu će moći da zamene za kartu za meč protiv Partizana. Zamena ulaznica će se vršiti u petak od 10 do 18 časova u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini Karađorđa i u nedelju od 16 sati do početka utakmice na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine).
 
Iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno je da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za navijače Vojvodine. Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Partizan.
 
Takođe iz bezbednosnih razloga, kupovina ulaznica će biti moguća samo uz ličnu kartu na uvid, a jedna osoba će moći da kupi maksimalno dve ulaznice.
 
Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice.

Utakmica počinje u 19 časova.

  • Fk patlidzan

    21.05.2023 10:28
    Fk nosa
    Nema ovde leba' od fudbala sve kilave babe. Zato su se glavonje i "nagodili" za rezultat. Vec vidjeno
  • Dusan Dzigurski

    20.05.2023 22:39
    Za kraj sezone, da napunimo mrezu Partizana, bice bar 2-3 lopte u mrezi njihovog golmana.
  • Novosađanin

    20.05.2023 19:03
    Skupe karte za ništa
    Ako je suditi po utakmici sa Čukom, neće se gledaoci i navijači Voše nagledati fudbala i to za dva i po puta skuplje ulaznice. A koga da gledaju, Partizan? Ma daj...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.