Mladost sa Satelita ispala iz Superlige: "Režimski timovi će ostati, privatni i ne moraju"

Remijem protiv Napretka, rezultatom 0:0, Mladost sa Satelita potvrdila je svoje ispadanje iz najvišeg ranga domaćeg fudbala.

Novosadski tim nije uspeo da se zadrži u Superligi u svojoj debitantskoj sezoni.

Iako tim predvođen Nenadom Lalatovićem nije izgubio utakmicu u plej-autu, bila im je potrebna pobeda protiv Napretka kako bi imali ikakve šanse za opstanak. 

Pomoćni trener Vidak Bratić osvrnuo se na situaciju u ligi nakon meča u Novom Sadu. Kako kaže, iznenađuju ga rezultati u plej-autu.
 
"Svi koji se bore za opstanak dobijaju, ništa mi nije jasno. Izgleda da je ovde nešto namešteno", kazao je on.
 
Navodi da se još ne zna ko će ispasti, ali da će "sutra napraviti tabelicu, pa će se dogovoriti.
 
"Ovi režimski klubovi će verovatno ostati, ovi privatni i ne moraju, ne moraju ovi ljudi koji daju svoje pare, koji plaćaju redovne poreze, 400 dece trenira i ne plaća. Taj čovek treba da ode iz sporta, jer što bi to radio ovde kad se zna ko će ostati, a ko ne. Žao mi je Mladosti, gazde koji je korektan i pošten čovek", zaključio je Bratić. 
U svojoj debitantskoj sezoni Mladost je u 36 utakmica upisala šest pobeda, 12 remija i 18 poraza. Zanimljivo je da je od svih ekipa koje su u plej-autu Mladost primila najmanje golova, ali ih je i dala najmanje. 
 
Tim se mučio kroz sezonu, menjajući trenere. Kao najveći uspeh ostaje neočekivana pobedu od 4:0 protiv Partizana u Beogradu.
  • A sad adio

    23.05.2023 18:23
    FK Mladost suroGAT
    “Pravda je spora ali dostižna.”
  • Gaskoin

    23.05.2023 16:26
    Još 1998. na pošten način prešli u viši rang iz beton lige! Kao navijač fk Stražilova koji nikad ne zaboravlja nepravdu mogu reći da je pravda konačno zadovoljena!
  • eho

    23.05.2023 14:58
    komentar
    A niko se ne pita kako to Zvezda i Partizan igraju svoje utakmice. Igra Zvezde protiv Partozana je za sve moguće analize??????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport