Niko neće da sudi utakmicu Vojvodine i Partizana u Beogradu

Arkus liga ima problema sa pronalaženjem sudija za drugi meč finala plej ofa između Vojvodine i Partizana u Beogradu.
Prvi meč, u kojem je slavio novosadski tim, branilac titule, obeležili su sukobi, tuča igrača, kao i saopštenje beogradskog kluba.
Sada se situacija komplikuje jer postoje problemi sa pronalaženjem delegata za drugi meč.
Prema saznanjima 021, utakmicu je odbio da sudi i najbolji srpski sudijski par koji čine Dušan Stojković i Nenad Nikolić.
 
Oni su u pismu Zoranu Tijaniću i Dušanu Živkoviću iz Arkus lige naveli da nikada nisu bili poslednja opcija kod delegiranja, te da to neće biti ni sad.
 
"Samovoljom pojedinaca i procenom da mi predstavljamo balast i smetnju daljem razvoju sudijske organizacije, skrajnuti smo direktnim pokušajem rušenja našeg autoriteta i delegiranjem na utakmicama koje ranijih godina nismo sudili i koje nam po rejtingu stečenom svih prethodnih godina ne pripadaju, sve sa namerom da izrevoltirani ovakvim postupanjem objavimo kraj naše sudijske karijere", naveli su u pismu.
 
Ističu i da ne žele da zvuče prepotentno, ali da daju sebi za pravo da kažu: "Dosta uništavanju rukometnog sudijskog kadra u Srbiji".
 
Dodaju da ima puno simbolike i u činjenici što odgovor šalju u "minut do 12".
  • Dejan

    24.05.2023 07:18
    U tom slučaju
    Neka angažuju sudije iz druge drzave
  • Нс бој

    24.05.2023 02:06
    Дајте стране судије,нпр из Данске,Норвешке,Немачке,може и у фудбалу из Енглеске.Дигли би регуларност такмичења 100%
  • 9

    23.05.2023 17:36
    Cast
    je na obrazu i svaka im čast . Neka sude direktori klubova objektivno i neka puste navijače na kraju da ispostave račun . Svega negativnog bi se rešili posle prve utakmice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport