Batak pred okršaj sa TSC: Bićemo motivisani, svaki igrač zna šta znači nositi dres Vojvodine

Trener Vojvodine Radoslav Batak istakao je da će njegova biti motivisana u derbiju u Bačkoj Topoli.
Batak pred okršaj sa TSC: Bićemo motivisani, svaki igrač zna šta znači nositi dres Vojvodine
Foto: FK Vojvodina

Vojvodina u nedelju od 17 časova gostuje ekipi TSC-a u poslednjem kolu Mocart Bet Super lige Srbije, a trener Voše očekuje još jednu dobru partiju svoje ekipe.

"Kao i pred poslednju utakmicu na našem stadionu kada sam rekao da nas čeka derbi i da ćemo dati sve od sebe, to smo i pokazali jednom atraktivnom igrom uz dva postignuta gola. Sa istom takvom željom i motivom idemo u goste u Bačku Topoli da odigramo još jednu dobru utakmicu protiv jakog rivala u pravom vojvođanskom derbiju. Nadam se lepoj igri i pozitivnom rezultatu", rekao je Batak.

On se podsetio kako je TSC prošle sezone u poslednjem kolu ostao bez plasmana u Evropu, ali je verovao svom treneru i sada je u borbi za Ligu šampiona.
 
"TSC je organizovan klub i prošle sezone su u poslednjem kolu ostali bez Evrope, i gde smo mi, moja ekipa i ja kao trener Radničkog izvukli benefit. TSC je odlučio da ostavi trenera i nastavi svoj put i ove sezone se bore za poziciju broj dva i plasman u Ligu šampiona. Kako će oni ući u meč, to je njihova stvar. Mi želimo da se pokažemo u što boljem svetlu", istakao je Batak.
 
Trener Voše nije želeo da otkriva plan u predstojećem letnjem prelaznom roku.
 
Najavio je i određene promene u timu, uz napomenu da svaki igrač zna šta znači nositi dres Vojvodine.
  • 789

    27.05.2023 21:59
    Jokanovic jos uvek nije dao odgovor da li preuzima Vosu.
  • novosadista

    26.05.2023 21:30
    ILI JESI - ILI NISI
    Pitaj Gagu za recept...
  • Kapetan momcadi

    26.05.2023 13:51
    Boli me kural
    Gotova je sezona, ajde fudbaleri polako pakujte kofere i pravac neka plaza na Mediteranu, kada se vratite naredne sezone ima da igrate mnogo bolje i da osvojite minimum trece mesto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport