Gradonačelnik Novog Sada čestitao rukometašima Vojvodine na evropskoj tituli

Rukometaši Vojvodine ostvarili su drugu pobedu u meču finala Kupa Evrope protiv norveškog tima Nerbo u susretu odigranom u Norveškoj, čime su stekli titulu Evropskog šampiona.
 Gradonačelnik Novog Sada čestitao rukometašima Vojvodine na evropskoj tituli
Foto: Grad Novi Sad
 Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić čestitao im je na tituli.
"Dok sportska javnost u Novom Sadu i Srbiji slavi, koristim priliku da čestitam igračima, stručnom štabu, rukovodstvu i navijačima osvajanje EHF Evropskog kupa. Ova titula je zasluženo priznanje i potvrda truda i zalaganja svih ljudi koji su okupljeni oko RK Vojvodina. Čestitam vam na ovom neverovatnom uspehu i želim da u budućnosti nastavite da proslavljate ime srpskog rukometa i Novog Sada", rekao je Đurić.
Prošle nedelje, u prvom meču finala Kupa Evrope koji je odigran u Sportskom centru "Slana Bara" u Novom Sadu, više od 2.000 gledalaca bodrilo je Vošu ka ovom istorijskom uspehu.
  • Rale

    04.06.2023 06:46
    Ja pomislio da je čestitao gradjanima na mirnom protestu u Beogradu.
    On pročita ono što mu služba napiše, ali da bi on sam nešto skontao i uradio to nikada nećemo od njega doživeti. Srastao je uz sns brlog!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.