Gradonačelnik Đurić još jednom čestitao rukometašima Vojvodine

Za igrače i upravu Rukometnog kluba "Vojvodina", povodom ostvarenih rezultata i osvojena tri trofeja u prethodnoj sezoni, organizovan je prijem u Gradskoj kući.
Gradonačelnik Đurić još jednom čestitao rukometašima Vojvodine
Foto: Grad Novi Sad

"Danas sa nama su istinski šampioni, rukometaši 'Vojvodine', sa sezonom u kojoj je ostvaren najveći uspeh kluba od njegovog osnivanja – osvojena su tri pehara. Najznačajniji rezultat, koji će zlatnim slovima biti upisan u istoriju rukometa u Srbiji i Novom Sadu, jeste osvajanje EHF Evropskog kupa, pored deset uzastopnih titula državnog prvaka i osvajanja kupa. Svi članovi ekipe su pokazali hrabrost, timski duh i da pobeđuju kada je najteže, uz sve povrede koje su ih pratile tokom sezone", izjavio je gradonačelnik Milan Đurić.

On je još jednom čestitao rukovodstvu, stručnom štabu i igračima na ostvarenim uspesima.
Predsednik Rukometnog kluba "Vojvodina" Dušan Bajatović i kapiten Miljan Vukovljak zahvalili su se gradonačelniku i Gradu Novom Sadu na podršci koju pružaju klubu, ali i pokroviteljima i sponzorima iz privrede, uz poruku da se tim koji pobeđuje neće menjati, a da su ostvareni rezultati kruna rada sportista. 
 
U poslednje tri godine za Rukometni klub "Vojvodina" Grad je izdvojio 67,5 miliona dinara iz budžeta, navedeno je u saopštenju iz Gradske kuće.
  • Фудбалер

    16.06.2023 20:49
    Градски клуб
    за ФК Сусек нема пријем у градској кући ни у МЗ кад је град угостио неки сеоски клуб

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport