Pomoćni trener Vojvodine Bojan Neziri: Derbi sa Zvezdom uvek motiv za sve

Pomoćni trener Vojvodine Bojan Neziri najavio je ofanzivnu igru ekipe u derbiju sa Crvenom zvezdom.
Pomoćni trener Vojvodine Bojan Neziri: Derbi sa Zvezdom uvek motiv za sve
Foto: FK Vojvodina
Fudbaleri "stare dame" u nedelju gostuju Crvenoj zvezdi u prvom kolu Super lige Srbije, a u Vojvodini su optimisti pred start sezone.
"Utakmica sa Zvezdom predstavlja za nas jedan veliki izazov, kao i svaki derbi na Marakani. Idemo tamo otvorenog garda, da se pokažemo u najboljem svetlu protiv renomiranog protivnika. Novi trener Zvezde promenio je pola sastava, za kratko vreme uspeo je da napravi velike stvari. Poštujemo ih, ali ne idemo sa strahom. Utakmice sa Zvezdom su poseban motiv i za sve naše igrače da se dokažu na pravi način pred ispunjenim tribinama", rekao je Neziri.
On je najavio promene u sastavu.
 
"Tokom popodnevnog treninga moramo videti sa lekarskim timom, jer se određeni broj igrača požalio na sitne nelagode nakon utakmice sa Apoelom. Više ćemo znati tek posle večerašnjeg treninga kako će izgledati naš početni sastav, ali sigurno da će biti promena. Šansu će dobiti neki mladi igrači da se dokažu, ali mi verujemo u njih i svi koji dobiju šansu treba da je iskoriste maksimalno", istakao je Neziri.
 
Utakmica Crvena zvezda – Vojvodina na programu je u nedelju, od 20 časova.
  • Đera

    30.07.2023 11:30
    NS
    Sta pricas mislis li da su navijaci maloumni i da ne vide sta radite
    Ne vredjajte nas
    Bolje odlazite
  • ST

    30.07.2023 06:36
    Ubacuju se mladi igraci,mozda ce ovi i kupiti nekog,kao Kabica. Vec vidjeno,primice golove,a ovi iz bg-a ce odluciti koliko komada. Sve u svemu - zalosno...
  • Bb-ns

    29.07.2023 20:02
    Sve ispod 5 komada,je uspeh za vas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport