Miroslav Tanjga novi potpredsednik FK Vojvodina

Proslavljeni fudbaler Miroslav Tanjga novi je potpredsednik Fudbalskog kluba Vojvodina.
Miroslav Tanjga novi potpredsednik FK Vojvodina
Foto: FK Vojvodina

Na sednici Upravnog odbora doneta je jednoglasna odluka po kojoj je Tanjga imenovan za novog potpredsednika i na taj način se vratio u svoj klub.

Tanjga je bio član druge šampionske generacije sa kojom je osvojio titulu 1989. godine. Tanjga je kao igrač za Vošu igrao od 1988. do 1991. godine, odigrao je 79 utakmica i postigao devet golova.

Nakon kasnije bogate igračke karijere u Crvenoj zvezdi, Fenerbahčeu, Herti i Majncu, Tanjga je nastavio da gradi i trenersku. Bio je desna ruka i pomoćni trener Siniši Mihajloviću na klupi reprezentacije Srbije i kasnije u italijanskim klubovima Torinu i Bolonji.
 
Osim što je postao novi potpredsednik Vojvodine, Miroslav Tanjga je ujedno i direktor sportskog sektora u Fudbalskom savezu Srbije.

"Fudbalski klub Vojvodina na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem želi Tanjgi mnogo sreće i uspeha u zajedničkom radu", navodi se u saopštenju Vojvodine.

  • Vosa

    21.08.2023 09:15
    Temerin FCV
    Uzmi sezonsku a i svi ostali i ne palamudite o cenama za kartu....
  • 007

    19.08.2023 17:25
    Tanga novi potpr...
    Sad hoće i Bukinca da daju Zvezdi. Pa ovo je zločin preko kojeg se ne sme olako preći!!!
  • Aleksandar

    18.08.2023 14:40
    Tanjga predsednik Vose
    E nikad vise Vose,Novog Sada,Kabela... Ovi trcerazredni igraci nebi se oroslavili ni na poljani. A uprava? Sve ministri propasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport