Prvi grappling turnir 24. septembra na Spensu - poslastica za sve ljubitelje borilačkih sportova

Prvi grappling turnir u Vojvodini, "No Gi Challenge Novi Sad", održaće se 24. septembra u Maloj sali Spensa.
Ovo takmičenje, koje organizuje BJJ klub "Rio Grappling", okupiće veliki broj takmičara iz Srbije i regiona.
"Ovo sportsko takmičenje predstavlja revoluciju u borilačkim sportovima Srbije, nudeći platformu za talentovane grapplere da se takmiče i demonstriraju svoje veštine pred širokom publikom. Turnir će uključiti mušku i žensku konkurenciju u svim težinskim kategorijama", kaže organizator.
U okviru turnira biće organizovana i ekskluzivna "Supefight" borba između velikih majstora brazilskog džijudžicua, Dragana Đakonovića Đakona iz Rio Grappling kluba Novi Sad i Guillaume Hunija - Gileta iz beogradske "Kimure". Reč je o takozvanoj "submission only" borbi, koja će predstavljati pravu poslasticu za sve ljubitelje borilačkih sportova.
 
Program će početi u 10 časova, a ulaz je besplatan.
 
Ovo je prvi turnir ovakve vrste u najvećem gradu Vojvodine, a namera je da se organizuje i narednih godina, pod pokroviteljstvom Rvačkog saveza Novog Sada.
  • Sof333

    13.09.2023 09:13
    Damjan
    Damjan Cvetanovic - buducnost bjj-a u Srbiji!
  • Gile

    12.09.2023 15:02
    Jedva cekam
    Jedva cekam da vidim prvi nastup gospodina Damjana, navijacu za njega svim srcem!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.