Popović nakon poraza Voše: Mi treba da nastavimo ovako, pa će valjda i lopta početi da ulazi u gol

Trener Vojvodine Ranko Popović smatra da je realizacija najveći problem njegove ekipe, ali da će nastaviti da radi na tome.
Popović nakon poraza Voše: Mi treba da nastavimo ovako, pa će valjda i lopta početi da ulazi u gol
Foto: FK Vojvodina
Fudbaleri Vojvodine sinoć su izgubili od ekipe Spartaka rezultatom 2:0, a trener Voše ponovo žali za propuštenim šansama.
"Što se tiče same igre i stvaranja šansi, ja nemam zamerki mojoj ekipi, osim na realizaciji, ali neke druge stvari imaju veze sa tim. Mi treba da nastavimo da radimo ovako, pa će valjda i te lopte početi da ulaze u gol. Oni su iz dva šuta dali dva gola, ja im čestitam na efikasnosti. Ovo je za nas ružnija strana fudbala, kada uradiš sve što treba da uradiš, a ne pobediš. Naš rival je uradio manje od nas, ako izuzmemo borbenost, i ja im čestitam", rekao je Popović.
On ističe da je ovo treće gostovanje na kom njegov tim stvara više šansi od rivala.
 
"Borbenost i zalaganje su neki osnov i to ne sme da fali. Malo više moramo da radimo i nama bi moralo da se vrati, jer je ovo treća utakmica u gostima na kojoj stvaramo veliki broj šansi, mnogo više od protivnika, ali ne pogađamo mrežu, a gol je najskuplji u fudbalu. Mi ćemo nastaviti da radimo na tome", zaključio je Popović.
 
Vojvodina u narednom kolu, u subotu od 19 časova, dočekuje ekipu Javora.
  • Limanac

    18.09.2023 18:40
    Tuga
    Šta ste napravili od kluba, treba da vas bude sramota !?
    Trener je totalni amater, igrački kadar očajan, sportski direktor neznalica i muljator.
    Svi da podnesete ostavke !!!
  • Dragan

    18.09.2023 13:20
    Voša
    Prodali su igrače za 6500000e a potrošili 100000e koje su dali za onog Vukica iz TSCa,koji ne može vola da ubode.Prodali komplet postavu koja je odradila pripreme i doveli neke polu igrače,povredjene,nespremne,matore…
  • Nemanja

    18.09.2023 08:25
    Komentar
    Novi stadion u Vojvodine ne bi smeo da prima ispod 20 000 gledalaca ,trebalo bi prekopirati onaj u Loznici ili Leskovcu samo napraviti veci .Loznica ima oko 70 000hilj.stanovnika a stadion od 8 hilj i Leskovac 70hilj a stadion od 8hilj. Backa topola stadion 4,5hilj. a stanovnika 16hilj.Novi Sad 379 hilj. a planiraju stadion od 16hilj.Treba gledati u buducnost dolazice veliki klubovi u N.S. igrace vojvodina evropu.Osjek 100 hilj. ,a stadion13 hilj.Pristup igri i zalaganje je mnogo bolje samo tako da nastave popraviti efikasnost dovesti bolja pojacanja pobede ce doci sejdubi suma.je trebao doci u Vojvodinu itd..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.