Košarkaši Vojvodine večeras protiv Sparsa na Spensu: Može li se do ABA 2 lige?

Košarkaši Vojvodine dočekaće večeras od 18 časova, na Spensu, ekipu sarajevskog Sparsa u revanš meču polufinala kvalifikacija za ABA 2 ligu.
Košarkaši Vojvodine večeras protiv Sparsa na Spensu: Može li se do ABA 2 lige?
Foto: 021.rs

Ovom utakmicom otvoriće se košarkaška sezona u Novom Sadu. 

Košarkaši Vojvodine su u prvom meču, u Sarajevu, pobedili sa 97:81, te su izraziti favoriti i u revanšu. 

Između dve sezone Novosađani su umnogome izmenili sastav ekipe, pa je utakmica na Spensu prilika navijačima da vide novo izdanje Voše.
 
U drugom polufinalu, u utorak, u Ljubljani, na programu je revanš utakmica između Ilirije i sarajevske Bosne. 
 
Kako su u prvom susretu Sarajlije bile bolje tek sa dva koša razlike, 83:81, neizvesno je ko će se plasirati u finale kvalifikacija za ABA 2 ligu.

Uspešniji u polufinalnim okršajima će međusobno igrati 30. septembra i 5. oktobra, a uspešniji iz dvomeča steći će pravo da se tekuće sezone nadmeće u regionalnoj ABA 2 Ligi.

  • razocaran

    25.09.2023 10:51
    šklj liga
    Kakve lige kakvi bakrači,kao dikaz ozbiljnosti rasturač Vojvodine,Rebrača &comp,su prodali potencijalnog reprezentativca Beslaća i jednog od najtalentovanijih mladih igraća u državi Stefana Marjanovića,afro klubu iz Željeznika,Zvezdi.Bas očiti potezi da želi da se stvori jak ligaški tim,pitanje za koju ligu,Apatinsku,podružnu novosadsku???Sramota

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.