Košarkaši Vojvodine protiv Bosne za ulazak u ABA 2 ligu

Košarkaši Vojvodine igraće protiv sarajevske Bosne za ulazak u regionalnu ABA 2 ligu.
Košarkaši Vojvodine protiv Bosne za ulazak u ABA 2 ligu
Foto: 021.rs

Sarajevski košarkaši su sinoć u Ljubljani uspeli još jednom da savladaju Iliriju i da dođu do finala plej-ofa za popunu ABA 2 lige, gde ih čeka Vojvodina.

Sarajlije su u Ljubljani slavile sa 77:70, iako su domaći igrači pružali uspet, nisu uspeli rezultat da prevagnu u svoju korist.

U finalu baraža Voša i Bosna će se sastati u dva navrata. 
 
Prvi meč se igra 30. septembra u Sarajevu, a četiri dana kasnije revanš je na Spensu.
  • Anonimus

    27.09.2023 14:20
    Bosna ima više centre, igra snažnu košarku, ali su novosadski igrači kompletniji košarkaši. Biće uzbudljivo, Vojvodina je favorit...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.