Podmlađena Vojvodina savladala Jedinstvo na startu Superlige

Odbojkaši Vojvodine su na startu nove sezone Superlige, na svom terenu, savladali ekipu Jedinstva iz Stare Pazove sa 3:0.

Vojvodina je u novu sezonu ušla sa znatno podmlađenim timom.

Novosađani su bili dominantni u meču, a rezultat po setovima bio je 25:21, 25:21 i 25:17.
Brzo su odreagovali na početnu prednost gostiju, a preokret je odličnim servisom inicirao Žarko Ubiparip. Na trenutke je Jedinstvo pretilo, ali su crveno-beli držali sve pod kontrolom i mirno su priveli prvi set kraju.
 
Slično je bilo i u drugom setu, da bi se u trećem periodu Vojvodina potpuno oslobodila i dominirala na terenu, za konačnu pobedu od 3:0.
 
"Na otvaranju Superlige ostvarili smo pobedu. Momci su mladi i videlo se da su u grču, ali su odigrali dobro. Verujem da će kako sezona bude odmicala oni igrati sve bolje i sigurnije", izjavio je posle utakmice šef stručnog štaba Marko Narančić.
 
Vojvodinu sada očekuje Superkup protiv Partizana, u četvrtak, 12. oktobra, u Kruševcu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport