Trener Vojvodine: Od kad pratim nisam čuo da je ceo stadion navijao na poluvremenu

Trener Vojvodine Ranko Popović zadovoljan je posle trijumfa svoje ekipe nad Radnikom.
Trener Vojvodine: Od kad pratim nisam čuo da je ceo stadion navijao na poluvremenu
Foto: FK Vojvodina
Fudbaleri "stare dame" pobedili su večeras Radnik rezultatom 3:0 i tako vezali petu pobedu pred svojim navijačima.
"Čestitam svom kolegi na dobrom radu, jer iako ne pratim toliko statistiku, znam da je Radnik primio najmanje golova, za razliku od nas koji smo ih još kako primali. Jednoj takvoj ekipi dati tri gola za poluvreme jeste pokazatelj nečega što mi radimo u poslednje vreme. Želja mi je bila da deo onoga što smo radili na treninzima ove nedelje pokažemo i večeras i mnogo mi je drago što su i navijači mogli takođe da osete delić te atmosfere i igre sa treninga", rekao je Popović. 
On je naveo i da mu je drago zbog reakcije navijača.
 
"Drago mi je i zbog reakcije publike, jer od kako pratim i gledam nisam čuo da je ceo stadion navijao na poluvremenu. To je ono što je potrebno Voši i kojim putem treba da idemo, kao jedan veliki klub. Mi moramo da budemo na visini i to od nas zavisi. Prvo poluvreme je bilo takvo, u drugom nismo mogli da budemo toliko opasni, što je bilo donekle i razumljivo. Moramo da obratimo pažnju na periode igre kada se opustimo, jer tada možemo da budemo u problemu. Prva zamisao mi je bila da budemo odgovorni i da uživamo u fudbalu i drago mi je što smo to večeras i demonstrirali", izjavio je Popović.
 
U narednom kolu Vojvodina u nedelju 29. oktobra od 16.30 gostuje ekipi Čukaričkog.
  • VB

    24.10.2023 13:28
    Ne pratim fudbal dok ne dođe Vidić i ne resetuje leglo kriminala i neznanja.
  • НС ДУНАВ

    23.10.2023 14:26
    КОНАЧНО......
    ......да сам дочекао да се презимена на дресовима пишу ћирилицом !
  • Telep

    23.10.2023 10:07
    Prijatno iznenađenje
    Nakon više godina sam opet bio na stadionu da gledam Vošu. Prijatno sam bio iznenađen atmosferom na zapadu koji je solidno bio popunjen. I ono što sam video na terenu je da na igračie zaista pozitivnon utiče podrška publike. Izabrali su tokom celog meča u želji da zatresu mrežu protivnika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport