Odbojkaši Vojvodine dočekuju ukrajinski tim u CEV kupu: Odlučiće nijanse

Odbojkaši Vojvodine dočekaće ekipu Žitiči Polisja, u sredu, 1. novembra, u maloj sali Spensa, u revanšu meču CEV kupa.
Evropsku bitku ovog puta Vojvodina će voditi na svom terenu. 
 
Posle minimalnog poraza i boda (2:3) u meču CEV kupa u Žešovu, Novosađani će u revanšu uz podršku sa tribina imati priliku da ostvare povoljan rezultat, koji vodi u dalju fazu takmičenja.

Vojvodinu direktno dalje vode pobede od 3:0 i 3:1, dok će se u slučaju da rezultat bude 3:2 u korist crveno-belih, igrati zlatni set.

Šef stručnog štaba Marko Narančić kaže da će odlučiti nijanse.
 
"Na njihovoj strani biće iskustvo, a na našoj domaći teren. Imamo aktivan rezultat, a pozvao bih navijače da ispune tribine male sale i da nas podrže u ovom evropskom izazovu. Kada smo počinjali rekli smo da će sezona biti teška, turbulentna i da ova ekipa tek u budućnosti treba da pokaže maksimum, tako da ne osećamo pritisak i ja se trudim da to prenesem i na momke", navodi Narančić.
 
Libero Stefan Negić dodaje da će on i njegovi saigrači dati sve od sebe u predstojećem meču.
 
"Stvarno se od početka sezone vidi da smo tim i da se na terenu borimo kao jedan. Takođe bih pozvao navijače, jer nas ta energija hrani i pomaže nam da budemo bolji na terenu. Nama su ove evropske utakmice poput deserta, mnogo nam znače, tako da ćemo se potruditi da ostanemo što duže u takmičenju. Treniramo svakog dana maksimalno i jedva čekamo utakmicu", zaključuje prvotimac Voše.

Meč se igra u sredu, sa početkom u 19 časova, a ulaz je besplatan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport