Pomoćni trener Vojvodine: Izgubili smo kontrolu i to nas je koštalo

Pomoćni trener Milan Mirić smatra da je Vojvodina izgubila kontrolu u drugom poluvremenu i da je zbog toga ispustila pobedu nad Železničarom.
Pomoćni trener Vojvodine: Izgubili smo kontrolu i to nas je koštalo
Foto: FK Vojvodina
Fudbaleri "stare dame" vodili su 2:0 posle 15 minuta meča, ali su u finišu ispustili pobedu i danas osvojili bod protiv ekipe iz Pančeva.
 
"Čestitam Železničaru na dobrom meču, jer smo igrali protiv organizovanog i motivisanog protivnika. U prvom poluvremenu smo pokazali karakter i odlučnost da ne dozvolimo iznenađenje, ali smo, nakon dva gola i toliko propuštenih šansi, dopustili protivniku da se vrati u drugom poluvremenu", rekao je Mirić. 
Prema njegovim rečima, Vojvodina je izgubila kontrolu igre u drugom poluvremenu.
 
"Iz nekih razloga nismo uspeli da iskontrolišemo utakmicu do samog kraja i primili smo dva brza gola koja su nas koštala tri boda. Iako smo u drugom poluvremenu krenuli korektno, izgubili smo ideje sa kojima smo krenuli iz svlačionice. Definitivno smo izgubuli kontrolu igre u drugom poluvremenu", naveo je pomoćni trener Voše.
On je potvrdio da je Kajević u finišu zamenjen iz taktičkih razloga, a ne zbog povrede.
 
"To je bila taktička izmena, jer smo jurili rezultat u poslednjih pet minuta", rekao je Mirić.
 
U narednom kolu, u nedelju, 12. novembra, od 19.30, Vojvodina gostuje ekipi TSC-a.
  • eX bacon

    06.11.2023 08:55
    ...
    Vojvodina odavno nije Strara dama nego ofucana šljunkara kao i sve oko nje. Od navijača do uprave. Svi ljudi koji se vrte oko Vojvodine su dno dna ove zemlje, ovog grada.. Nekada sam je voleo. Sada ravna linija....
  • usput

    06.11.2023 08:16
    komentar
    Kladionice su Svetsko čudo , war je samo izgovor za mikrofone i slušalice na sudijinim glavama.Utakmica se igra dok ne padne potreban gol...........
  • Derle

    06.11.2023 07:54
    Odlazite
    Upravo I trenercici
    Odlazite
    Ne vredjajte nam inteligenciju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport