Košarkaši Vojvodine dočekuju Novi Pazar

Tri utakmice sedmog kola Košarkaške lige Srbije igraju se nekoliko dana ranije nego što je kalendarom predviđeno.
Košarkaši Vojvodine dočekuju Novi Pazar
Foto: 021.rs

Spartak je domaćin Tamišu, dok u petak Vojvodina u Maloj Dvorani Spensa, u 16 časova, ugošćuje Novi Pazar, a Vršac dva sata kasnije u "Milenijumu" ekipu Zlatibora, lidera na tabeli. 

Sledeće nedelje od 14. do 19. novembra U Čajetini je na programu drugi turnir ABA 2 lige, na kome će se igrati tri kola. 

Kako bi učesnici iz Srbije (Zlatibor, Spartak i Vojvodina) imali dovoljno vremena za oporavak i odmor pred važne okršaje u regionalnom takmičenju, pomerili su odigravanje utakmice 7. kola dva, tri dana unapred.
 
Novosađani se prošlog vikeda kiksnuli u Pančevu i sada im predstoji"vađenje". 
 
Gosti iz Novog Pazara su dugogodišnji član KSL i ove sezone su pripremili znatno snažniju ekipu nego što je bila prošlogodišnju. U prvih šest kola zabeležili su četiri pobede i pri vrhu su tabele. Protivnik su dostojan uvažavanja.
 
Košarkaši Vojvodine ako žele da ostvare visoke ambicije, teško da sebi mogu dopustiti makar i jedan poraz na domaćem terenu. Stoga će i u petak jurišati na pobedu, sve drugo bilo bi ogromno razočaranje.
  • Anonimus

    10.11.2023 11:55
    Dobra igra i pobeda su ne samo iskup za kiks u Pančevu, već i naznaka da bi u Čajetini Voša mogla mnogima da pomrsi račune.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport