Košarkaši Voše pobedili ekipu Novog Pazara

Košarkaši Vojvodine pobedili su večeras u Novom Sadu ekipu Novog Pazara sa 96:84 (24:27, 26:16, 16:21, 30:20), u utakmici sedmog kola Košarkaške lige Srbije.
Utisak je da je konačan rezutat visok u odnosu na tok utakmice.
Novosađani su po običaju meč počeli defanzivnom postavom, ali su gosti iznendili sa čak četiri trojke iz šest šuteva već u prvih pet minuta.
 
Poveli su sa 19:11, pa je domaćinima trebalo desetak minuta da izjednače, pred kraj druge deonice trojkama Ljubičića i povedu.
U trećoj četvtini gosti, predvođeni odličnim plejmekorom Nikolićem, zaigrali su maštovito i sustigli "crveno- bele".
 
Odluka je pala u poslednjoj etapi. Razigrao se i Rakičević, dok se u igri gostiju primetio umor usled manjeg broja igrača koji su ulazili u igru. Ipak, držali su priključak sve do do tri i po minuta pre kraja kada domaćini ubrzano uvećavaju razliku.
 
Gosti iz Novog Pazara su pokazali da četiri pobede u dosadašnjem toku KSL nisu slučajnost. Vojvodina je igrala slabije nego u prethodnim utakmicama na Spensu. Vidljivo je, naročito po slabom šutu, da je ekipa još u padu forme. Međutim, uočljivo je i da je igrala bolje nego u Pančevu, u pojedinim periodima i prilično dobro. No, za visoke ambicije kakve gaje Novosađani, nivo igre mora još da se podigne.
 
Sledeće nedelja Vojvodina će igrati na turniru ABA 2 lige u Čajetini.
 
  • Anonimus

    10.11.2023 20:56
    Pobeda za povratak samopouzdanja posle poraza u Pančevu. Sledeće nedelje u tri uztakmice ABA 2 lige videće su kolike su dometi košarkaša Vojvodine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport