Košarkaši Vojvodine na turniru ABA 2 lige

Košarkaše Vojvodine ove nedelje očekuju susreti u ABA 2 ligi.
Košarkaši Vojvodine na turniru ABA 2 lige
Foto: 021.rs
Voša startuje utakmicom u sredu protiv Pelistera iz Bitolja. 
 
Makedonski tim je u prva dva kola zabeležio pobedu i poraz, baš kao i Novosađani, pa se očekuje zanimljiv i neizvestan okršaj.

Dva dana kasnije "crveno-beli" će za protivnika imati Helios iz Domžala, ekipu koja je lane bila druga i u kvalfikacijama za ABA ligu ispala od čačanskog Borca.

Biće to dobra provera mogućnosti novosadskih mladića.

Ipak, najteži meč Vojvodinu očekuje u nedelju. Sa druge strane naći će se tim Sutjeske, dugogodišnji učesnik ABA 2 lige i ekipa koja se verovatno najviše od svih učesnika pojačala između dve sezone. 
 
Trener Novosađana Miloš Isakov Kovačević smatra da njegova ekipa ima kvalitet, ali ne i dovoljan broj igrača za ovako visok nivo nadmetanja. 
 
Po jedan bek i centar bi posebno dobrodošli u turnirskom sistemu takmičenja kada se igra, kao što je slučaj u Čajetini, i po tri utakmice za pet dana.
  • Anonimus

    14.11.2023 08:53
    Očekujemo tri pobede naše Voše!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport