VIDEO: Košarkaši Vojvodine odlični protiv Sutjeske

Vojvodina je u petom kolu ABA 2 lige savladala nikšićku Sutjesku sa 79:62, po četvrtinama rezultat je glasio 28:14, 24:11, 18:22, 9:15.
Za razliku od prethodnih utakmica, momci u "crveno-belim" dresovima su od samog početka zaigrali angažovano i punom snagom. 
 
Plejmejker Boško Bumbić je bio nosilac svih napada, dok su protivnički koš pogađali Stefana Savić trojkama i centar Vasa Vučetić sa manjih distanci. 
Po običaju, Vojvodina je odlično igrala u defanzivi, moglo bi se reći da je sve bilo potaman. 
 
Nadahnuta igra se brzo iskazala i na semaforu, već u sedmom minutu svetlelo je 21:9, da bi do kraja prvih dvadeset minuta novosadski tim prikazao igru bolju nego u bilo kojoj utakmici ove sezone. Bilo je to poluvreme za pamćenje.
U nastavku puleni trenera Miloša Isakova Kovačevića su u nekoliko navrata podizali razliku na 32 poena, ali je potom opala motivacija, došlo je i do zamora od tri susreta u pet dana, što su košarkaši Sutjeske iskoristili da ublaže poraz na, posle svega, za njih sasvim zadovoljavajućih minus 17 poena.
 
 
Bio je to treći nastup i treći uspeh ekipe Vojvodine na turniru u Čajetini, pa je sada sa ukupno četiri pobede i jednim porazom pri samom vrhu tabele. 
 
Naredni turnir održaće se u Šibeniku, od 17. do 21. decembra, na programu su osmo i deveto kolo. Protivnici Novosađanima biće banjalučki Borac i Podgorica.
  • misa

    19.11.2023 17:27
    Odlicna igra, mada i malo opustanje na kraju. No, Sutjeska danas nije pokazala da je dorasla. Napred Voso!
  • Anonimus

    19.11.2023 15:51
    Briljantna igra Voše, pamtiće se...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport