Voša dočekuje Zvezdu na "Karađorđu": Evo koliko koštaju karte i kada mogu da se kupe

Fudbaleri Vojvodine dočekaće ekipu Crvene zvezde, u subotu, 25. novembra, u utakmici 16. kola domaćeg šampionata.
Voša dočekuje Zvezdu na "Karađorđu": Evo koliko koštaju karte i kada mogu da se kupe
Foto: 021.rs
Prodaja ulaznica je počela u četvrtak.
 
Ulaznice po ceni od 1.500 (zapad), 800 (istok), 800 dinara (sever) i 800 dinara (jug) prodavaće se po sledećem rasporedu:
 
Četvrtak: na prodajnom mestu kompanije "Gigs Tix" u Novom Sadu (Pariski magazin), od 9 do 19.30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug.
 
Petak: na prodajnom mestu kompanije "Gigs Tix" u Novom Sadu (Pariski magazin), od 9 do 19.30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug.
Subota: na blagajni između južne i zapadne tribine "Karađorđa", od 13 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za zapad; 
 
na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana "Ognjište"), od 13 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za istok;
 
u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini "Karađorđa", u petak, od 10 do 18 časova moći će da se kupe ulaznice za sever, kao i na kapiji severa pre početka utakmice u subotu. 
 
Karte za jug prodavaće se kod južne tribine.
Svako ko poseduje sezonsku kartu za zapadnu tribinu može uz nju da dobije još jednu besplatnu ulaznicu za ovu utakmicu u navijačkom šopu na dan utakmice,  da pokloni nekom koga želi da povede sa sobom.
 
Fudbalski klub Vojvodina posebno napominje da je, iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za navijače Vojvodine. Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Crvena zvezda.
 
Takođe iz bezbednosnih razloga, kupovina ulaznica će biti moguća samo uz ličnu kartu na uvid, a jedno lice će moći da kupi maksimalno četiri ulaznice.
 
Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a fudbalski klub Vojvodina poziva sve gledaoce da na vreme obezbede svoju ulaznicu i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve prilikom ulaska, kao i da svoj klub bodre sportski i u duhu fer-pleja, izbegavajući bilo kakvo nedolično i neprikladno ponašanje.
 
Utakmica Vojvodina - Crvena zvezda na programu je u subotu u 16 časova.
  • Mire Naselje

    23.11.2023 22:55
    Tuzni Novosadjani
    Kakvi su to Novosadjani kada navijaju za Zvezdu? Nikakvi, zive u NS-u a vole jednog od Titovih blizanaca (neki vole i drugog blizanca). Mrze Vosu iz dubine duse, u Engleskoj, Nemackoj, Spaniji ljudi uglavnom navijaju za klub iz svog mesta pa makar igrao i u cetvrtoj ligi. Mnogo vise postujem Novosadjane koji su pristalice Novog Sada, Indeksa, Kabela, Slavije sa Salajke nego one koji su uz Zvezdu i Partizan samo zato sto ovi osvajaju titule (a zna se i kako i zasto). Inace, Vosa je od oba ta tzv. "velika" beogradska kluba starija po 35 godina, mi smo igrali ozbiljan fudbal dok oni jos nisu ni postojali.
  • Pezos

    23.11.2023 21:59
    Cene karata evropske a fudbal nizerazredni… jasan je plan, da dođe sto manje navijača Voše da ne gledaju koju su bruku od kluba napravili ovi lopovi i okupatori…
  • RIZBO

    23.11.2023 19:36
    @ SAMO BAHOTO
    Beogradjani, malo vas je u nasem gradu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport