Fudbaleri Vojvodine dočekuju Napredak

Fudbaleri Vojvodine dočekaće u ponedeljak ekipu Napretka, u 18. kolu Superlige Srbije.
Fudbaleri Vojvodine dočekuju Napredak
Foto: FK Vojvodina

Trener Vojvodine Ranko Popović želi da njegov tim ponovi partiju kao protiv Mladosti i da prekine niz poraza u prvenstvu.

On poručuje da je ova utakmica bitna, jer je važno da se nastavi proces podizanja forme i načina igre.
 
"Ekipa Napretka je doživela velike promene, moj bivši saigrač i prijatelj je napravio velike promene i vidi se napredak. Želimo da pokažemo i mi naš napredak i da odigramo na pravi način i da pokažemo naš nivo. Očekujem od ekipe da pokaže zrelost i kvalitet i da tako dođemo do rezultata koji priželjkujemo i koji nam je potreban za skok na tabeli", poručuje Popović.
On je potvrdio da se Mateus Indio oporavio od povrede i da se vraća u tim, van stroja je samo suspendovani Crnomarković.
 
Iako je tradicija potpuno na strani Vojvodine, Popović je fokusiran samo na predstojeći duel.
 
"Ne bavim se podacima i tradicijom i znate da ja gledam sadašnjost. Ponedeljak je taj momenat kada Vojvodina treba da bude na svom nivou. Ne bih imao ništa protiv da tu statistiku potvrdimo dobrim rezultatom. Svaka pobeda znači mnogo, tri boda i verovatno skok na tabeli. Značila bi nam i sa aspekta nastavka našeg procesa koji dosta dobro izgleda. Nije nam rezultat uvek bio na nivou igre i voleo bih da napravimo balans da rezultat isprati dobru igru sa terena. Ako to uradimo, biću zadovoljan kao da smo osvojili više bodova", dodaje Popović.
Trener Vojvodine izrazio je nadu da će njegovi fudbaleri imati i dobru podršku sa tribina, uprkos tome što se utakmica igra u ponedeljak, a ne za vikend.
 
Meč Vojvodina – Napredak na programu je u ponedeljak u 18.30.
  • Kapetan momcadi

    08.12.2023 22:09
    Slabo nam ide
    Stalno neke price o pozitivnim desavanjima u klubu, kao popravlja se tim, uskoro ce se srediti stadion ali u sustini Vosa tone sve dublje i dublje. Sada vec izgleda da ce da bude uspeh ako se plasiramo u plej-of na kraju prvenstva. Izbacili smo u kupu ove mucenike iz Mladost GAT pa je sada sve u redu, kao pobedjujemo i nije lose ali to nije istina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport