Voša gostuje Voždovcu pred zimsku pauzu

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak gostuju ekipi Voždovca, nakon čega sledi zimska pauza.
Voša gostuje Voždovcu pred zimsku pauzu
Foto: FK Vojvodina

Trener Vojvodine Ranko Popović očekuje da njegova ekipa odigra još jednu dobru utakmicu i da osvoji bodove za kraj jesenjeg dela šampionata.

Kako kaže, Voždovac je mlada i poletna ekipa, koja igra lep i interesantan fudbal, ako im se dozvoli da igraju svoju igru, onda ste u velikom problemu, jer su onda mnogo nezgodni. 
 
"Ja se nadam da ćemo iskreno nastaviti ovako da rastemo iz meča u meč i da budemo konkretniji. Za takva očekivanja osnov je bila i utakmica u Nišu, koju smo igrali po neverovatno teškom terenu, a opet smo pokazali na neverovatno lak i lep način i kvalitet i lepotu onoga što treniramo. Sada bih apelovao i da moramo da zadržimo taj nivo i koncetraciju i takav takmičarski nivo, možemo da očekujemo dobre stvari za Vojvodinu", navodi Popović.
On je odgovorio na glasine da će napustiti Vojvodinu posle utakmice sa Voždovcem, sa čim su upoznati i igrači.
 
"To može da se odrazi na više načina, ali ja još nigde nisam otišao. Igrači to znaju i oni treba da pokažu da su tu i da nisu otišli nigde. Oni treba da budu na terenu i da pokažu svoj maksimum, jer svi mi sutra predstavljamo Vojvodinu. Svi smo mi još uvek u Vojvodini i tako treba da se ponašamo, i da tako završimo ovaj deo sezone. Sve ovo drugo dolazi posle toga", istakao je Popović.
 
Utakmica se igra u četvrtak, sa početkom u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport