Zoran Nikolić novo pojačanje košarkaša Vojvodine

Zoran Nikolić novi je igrač KK "Vojvodine".
Centar visok 2,13 cm potpisao je ugovor na pet meseci, čime je Vojvodina potvrdila da cilja najviši plasman i u Košarkaškoj ligi Srbije i u ABA 2 ligi. 
 
Ovim su Novosađani znatno jači na poziciji klasičnog centra, do sada slabijoj tački u ekipi. 
Može se reći da sa novim igračem "crveno-beli" postaju kompletna ekipa, sa jasnim ciljem da u drugom delu sezone budu uspešni bar kao i u prvom. 
 
Cilj je osvojiti jednu od prve dve pozicije u KLS, ali i što viši plasman u ABA 2 ligi. Zašto ne, ako se ukaže prilika, i prvo mesto, jedino koje vodi u ABA regionalno nadmetanje, što je dugoročni cilj kluba.
Nikolić je karijeru počeo u rodnom Nikšiću, odakle se sa četrnaest godina uputio u Španiju, vodeću evropsku košarkašku zemlju. 
 
Posle pet sezona, vratio se u Crnu Goru, odigravši narednih šest sezona u podgoričkoj Budućnosti sa kojom je jednom osvojio i ABA ligu, potom više sezona učestvuje u Evroligi i Evrokupu, najjačim kontinentalnim klupskim nadmetanjima. 
 
Prošlu godinu je proveo u Francuskoj, a prvi deo tekuće sezone u Igokei, odakle se usmerio ka Novom Sadu.
  • Дејан

    01.01.2024 18:34
    ...
    Добродошао
  • Anonimus

    31.12.2023 21:42
    Vojvodini je manjkao klasičan centar i sada ja iznašla dobro rešenje. Put ka ABA ligi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport