Njegoš Petrović treće zimsko pojačanje Vojvodine

Vezista Njegoš Petrović treće je pojačanje Vojvodine u zimskom prelaznom roku.
Njegoš Petrović treće zimsko pojačanje Vojvodine
Foto: 021.rs
Fudbalski klub Vojvodina je objavio da je, nakon dugih pregovora, uspešno završeno još jedno veliko pojačanje za prvi tim, uprkos brojnim ponudama i interesovanju za 24-godišnjeg igrača.
Vojvodina i Granada su postigle konačan dogovor, po kom će 24-godišnji vezista igrati na pozajmici do kraja sezone, uz pravo na otkup, koji će "stara dama" izvesno iskoristiti u letnjem prelaznom roku.
 
Navode da je u pitanju igrač koji je prošao sve reprezentativne selekcije Srbije i koji će predstavljati veliko pojačanje za "staru damu".
 
Petrović je rođen 18. jula 1999. godine u Krupnju, prošao je sve mlađe kategorije Rada, a potom je 2019. prešao u Crvenu zvezdu. 
 
U klub iz Andaluzije prešao je januara 2022. godine, a za španskog prvoligaša odigrao je 53 utakmice u svim takmičenjima uz dve upisane asistencije.
 
Vojvodinu su ove zime pre Petrovića pojačali golman Dragan Rosić i vezista Vukan Savićević.
  • Значи

    16.01.2024 11:54
    (П)остајемо
    филијала, зна се чија, Богу фала...
  • Žile fkv

    16.01.2024 01:19
    Rispect
    Svaka cast za ovaj potez uprave

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.