Voša započinje prolećni deo sezone, besplatan ulaz na meč protiv Mladosti

Fudbaleri Vojvodine u subotu, protiv Mladosti, pred svojim navijačima otvaraju prolećni deo sezone 2023/24, a ulaz na utakmicu biće slobodan.
Voša započinje prolećni deo sezone, besplatan ulaz na meč protiv Mladosti
Foto: FK Vojvodina

Uprava Vojvodine poziva sve navijače da dođu u što većem broju da podrže ekipu na prolećnoj premijeri na stadionu "Karađorđe", koji ove godine obeležava vek postojanja.

Ujedno, ovo je prilika i da navijači upoznaju i pozdrave novog šefa stručnog štaba Božidara Bandovića i nove članove "stare dame", koji su ove zime pojačali prvi tim, a to su – Dragan Rosić, Vukan Savićević, Njegoš Petrović i Seid Korać.

Kapije "Karađorđa" biće otvorene za sve navijače, koji žele da podrže ekipu u nastavku borbe za plasman u Evropu i ostvarenje zajedničkih ciljeva.
 
Utakmica Vojvodina – Mladost na programu je u subotu od 15 časova.
  • Salajčan

    06.02.2024 11:57
    Toza
    Taman bi moglo i za ovu stogodišnjicu da se promeni ime stadiona,koje sigurno nisu dali Novosađani,u stadion Toze Veselinovića. Daleko zaslužniji za uspehe Vojvodine nego Karađorđe,koji ujedno nema nikakve veze sa sportom,a pogotovo sa fudbalom.
  • Lehio

    06.02.2024 11:19
    I kad bi platili navijacima,opet niko ne bi dosao.Ko ce da gleda raspalu Vojvodinu kad ima Zvezdu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport