Bandović nije zadovoljan remijem: Kad vodimo, moramo mirno da privedemo meč kraju i pobedimo

Trener Vojvodine Božidar Bandović nije zadovoljan remijem sa ekipom Mladosti.
Bandović nije zadovoljan remijem: Kad vodimo, moramo mirno da privedemo meč kraju i pobedimo
Foto: FK Vojvodina

Fudbaleri "stare dame" igrali su 1:1 sa ekipom iz Lučana u 20. kolu Super lige Srbije.

"Sigurno da nisam zadovoljan rezultatom. Bila je ovo čvrsta utakmica, ušli smo malo nervozno i nismo imali posed koji želimo da imamo. Stvorili smo nekoliko šansi kada je protivnik izašao visoko i mislim da smo morali da ih realizujemo", rekao je trener Novosađana. 

Prema njegovim rečima, Vojvodina je u drugom poluvremenu kontrolisala ritam.
 
"Mogli smo da više ugrozimo rivala, koji je čvrsta i iskusna ekipa. Nakon što smo poveli, morali smo da mirno privedemo kraju utakmicu i da pobedimo, a ne da tako primimo gol. Momci su dali sve od sebe, idemo dalje, ali moramo da izvučemo pouku ako želimo da ostvarimo naše ciljeve", naveo je Bandović.
 
U narednom kolu u nedelju, 18. februara, od 13 časova, Vojvodina gostuje u Kragujevcu ekipi Radničkog 1923.
  • Stevica

    13.02.2024 03:24
    Nikad gore
    Da je laletu oval Tim videlibiste kako se igra Lale,lale,Lale.
  • Mikica

    11.02.2024 13:22
    Urnebesna tragedija
    Posle Bate smo ponovo Kanta od kluba.Skup SNS sendvičara i plaćenih SNS navijača.Namerno ne kažem Firmaša.Firma ne postoji odavno.
  • NS Matorac

    11.02.2024 11:40
    Hahahaaha
    Ko je ovaj Bandović, nikad čuo za njega. Posle 20 min.gledanja sam zaspao, zahrkao...Probudio se u drugom poluvremenu, opet ništa od igre, ponovo zadremao, zahrkao... Ma dokle više mučite tu loptu? Dovodite kao neke trenere, nedorasle igrače, mučite nas gledaoce, navijače...Zašto? Ako niste za fudbal, odlazite. Šta je bilo sa renoviranjem stadiona? Ništa. Gde su pare i obećanja? Pojela maca. U pravu su ovi što komentarišu, biće Voša prva sl.godine, al u drugoj ligi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.