Vojvodina poražena u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine izgubili su u gostima od ekipe Radničkog 1923 rezultatom 2:1, u 21. kolu Super lige Srbije.
Vojvodina poražena u Kragujevcu
Foto: 021.rs
Voša je u uvodnim minutima imala čak tri solidne prilike.
 
Prvi je pripretio Seri, koji je prošao po levoj strani i gađao prvi ugao, na mestu je bio golman Leković. On se istakao i dva minuta kasnije kada je Vukanović šutirao, lopta je pogodila njegovog čuvara, ali je golman Radničkog refleksno odbio loptu u korner.
 
Vukanović je probao još jednom sa ivice šesnaesterca, nedovoljno snažno da savlada dobro postavljenog Lekovića.
Radnički je poveo iz prve prave akcije, koju je započeo Činedu odličnim dubinskim pasom za Bevisa, koji je odlično proigrao Sahlija, a ovaj pogodio sam ugao za 1:0.
 
Isti igrač je umalo postigao i drugi pogodak, pošto je ukrao loptu Mateusu Indiju ispred kaznenog prostora, ali je Rosić pravovremeno intervenisao.
Voša je posle primljenog gola prilično pala u igri i sledeću šansu imala tek u poslednjem minutu prvog poluvremena kada je Radulović gađao prvi ugao sa nekih 20 metara, a Leković je opet odlično odbranio.
 
Božidar Bandović je odmah na poluvremenu napravio prvu izmenu, Zukić je zamenio Nikolića, a potom su u 59. minutu ušli i Savićević i Bukinac umesto Milosavljevića i Petrovića, pa je Voša zaigrala u standardnoj formaciji sa četvoricom igrača u odbrani.
 
To je donelo rezultat, pošto je "stara dama" izjednačila u 64. minutu kada je Radulović odlično prošao po desnom boku i proigrao Zukića, koji je sa desetak metara pogodio dalji ugao za 1:1.
 
Voša je nastavila da napada posle izjednačenja, a u 74. minutu Mateus Indio je snažno šutirao sa 20 metara, Leković je odbio loptu u korner. Uzvratili su domaći minut kasnije kada je posle kontre, Ivelja šutirao sa 15 metara pored stative.
 
U 84. minutu Radnički je ponovo poveo i to iz penala, koji je precizno izveo Ristić. Prethodno je rukom u šesnaestercu igrao Jeličić, a glavni arbitar je posle konsultacije sa VAR sobom odlučio da pokaže na belu tačku.
 
Do kraja nije bilo promene rezultata, pa je Vojvodina upisala prvi poraz ovog proleća.
  • Prva Srbija

    18.02.2024 19:03
    Napredna uprava napred u plej aut!
  • Tuga od kluba

    18.02.2024 18:55
    Tugaaaaaaa
    Sad ce da preuzme odgovornost Zbiljic; i tako ukrug.

    Napredne bajke.
  • 007

    18.02.2024 18:53
    Voša izgubila u Kragujevcu
    Ovo je limitiran tim koji dovodi islužene Zvezdine igrače.
    Ni Murinjo im ne bi pomogao!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.