Zbiljić: Preuzimam na sebe krivicu za sve rezultatske probleme

Predsednik FK "Vojvodina" Dragoljub Zbiljić preuzeo je odgovornost za rezultate u tekućoj sezoni, ali je istakao da veruje u igrače.
Zbiljić: Preuzimam na sebe krivicu za sve rezultatske probleme
Foto: 021.rs

On je pozvao navijače da pruže podršku ekipi, jer im je ona sada najpotrebnija.

"Kao predsednik kluba preuzimam lično na sebe krivicu za sve rezultatske probleme koje imamo u ovoj takmičarskoj sezoni, ali želim i da izjavim da potpuno verujem u igrače koji nose dres Vojvodine da će naći načina da ovu sezonu iznesu na svojim plećima onako kako se od njih očekuje", rekao je Zbiljić. 
On je naveo da želi da igračima da javnu podršku i poruči da veruje u njih. 
 
"Svaki sledeći meč za naš klub biće presudan, pa pozivam sve koji žele da pruže podršku da to i pokažu u narednim danima, nedeljama i mesecima na stadionu, jer se ljubav i podrška sad najviše vide i prepoznaju", poručio je predsednik FK "Vojvodina".
 
Vojvodina u narednom kolu u nedelju, 25. februara, od 18.30h, dočekuje ekipu Spartaka.
  • Kula

    20.02.2024 16:55
    Kraj kluba
    Dok su u klubu Tanjga i Vlaškalić nema tu leba.Jedan gura sina a drugi sebi u džep i sve na uštrb Voše. Zbiljiću teraj ih iz kluba, pogotovo Vlaškalića....
  • E

    20.02.2024 07:51
    D
    Dok god ne budu klubovi privatizovani i drzava davala silne milione za ogromne plate i nestrucne ljude ovako ce biti
  • SMILE

    19.02.2024 12:00
    NEOZBILJNO
    Ako su ono igači, ako je ono trener, ako je ono stručni štab, onda neko vredja intelekt ljudi koji pokušavaju da prepoznaju fudbal u celoj toj priči. Ko dovodi te trenere, ko dovodi stručni štab, te igrače, pa da li postoji gori, lošiji izbor, možda i postoji. Sa ovom upravom može biti samo gore!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.