Humanitarna utakmica između Voše i Spartaka u nedelju: Sav prihod ide za pomoć porodici Krstić

Utakmica između fudbalera Vojvodine i Spartaka koja će se igrati u nedelju, 25. februara, biće humanitarnog karaktera.
Humanitarna utakmica između Voše i Spartaka u nedelju: Sav prihod ide za pomoć porodici Krstić
Foto: FK Vojvodina
Kako su najavili iz Voše, sav novac od prodaje ulaznica za meč 22. kola Super lige Srbije biće uplaćen za pomoć devetočlanoj porodici Krstić.
 
Utakmica se igra na stadionu Karađorđe od 18.30 časova.
Porodica Krstić je pre pet godina ostala bez svoje kuće jer je požar uništio njihov dom u Temerinu, kada su bili primorani da se presele u drugi, u Loku. 
 
Ova porodica živi u teškim uslovima, svi zajedno u jednoj prostoriji, pa je FK Vojvodina odlučio da im pruži finansijsku pomoć od prodaje ulaznica za vojvođanski derbi.
Cene ulaznica biće simbolične - 300 dinara za Zapad i 200 dinara za Istok, a karte će moći da se kupe na blagajnama od 16 časova, na Zapadnoj i Istočnoj tribini.
 
"FK Vojvodina se nada da ćemo u nedelju popuniti tribine stadiona 'Karađorđe' kako bi dali vetar u leđa ekipi da dođe do prve prolećne pobede, a i porodici Krstić da dođe do najvažnije – sigurnog doma nad glavom", navode iz ovog kluba.
 
Svi zainteresovani koji žele da pomognu devetočlanoj porodici Krstić, to mogu da učine uplatom novca na broj računa 115-0038163577650-12, Marina Antonijević, Novi Sad.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.