Voša dočekuje Spartak u nedelju, novac od prodatih ulaznica ide devetočlanoj porodici Krstić

Fudbaleri Vojvodine dočekaće u nedelju ekipu Spartaka, u 22. kolu Superlige Srbije.
Voša dočekuje Spartak u nedelju, novac od prodatih ulaznica ide devetočlanoj porodici Krstić
Foto: FK Vojvodina
Trener Vojvodine Božidar Bandović optimista je pred vojvođanski derbi sa ekipom Spartaka.
Kako kaže, utakmica je bitna za tim, jer su osvojili jedan bod iz dve utakmice, baš kao i subotički rival. Nastojaće da prikažu igru sa priprema.
 
"Rezultati u ovom trenutku nisu u skladu sa očekivanjima, ali u pojedinim delovima igre izgledamo dobro i verujem u ove igrače i mislim da igrači treba da veruju u sebe i da pobede tu negativnu energiju i nervozu. Želim da budu smireniji, ali da igramo sa više energije i jačim intenzitetom. Moramo da prihvatimo da na ovim terenima ne možemo da igramo kao na Kipru. Protiv nas je ekipa koja igra 3-5-2 i imaćemo jednu nisku odbranu, koju je taktički najteže savladati, ali moraćemo posedom i promenom strane da iskoristimo naš kvalitet. Ovo je utakmica kada treba da ga pokažemo", navodi Bandović.
Od svoje ekipe traži napadačku igru, da ima posed. Tim treba da se bolje pozicionira kada ima loptu, da igrači budu bliži i da se donose bolje odluke.
 
"Nije tu bilo mnogo defanzivnijih tranzicija u kojima je protivnik bio opasan, ali u nekim situacijama moramo bolje da reagujemo, kao kod prvog gola u Kragujevcu. Mislim da je u ovom trenutku najvažniji taj mentalni pristup, da igrači imaju samopouzdanje da bi donosili prave odluke na terenu. Treba i može da bude bolje, posebno kada izgubimo loptu", dodaje šef stručnog štaba Vojvodine.
 
Postoji mogućnost da meču u nedelju debituje i novajlija Seid Korać. 
 
Utakmica Vojvodina – Spartak je humanitarnog karaktera, jer sav zarađeni novac od prodaje ulaznica biće uplaćen za pomoć devetočlanoj porodici Krstić.
Cene ulaznica biće simbolične – 300 rsd za zapad i 200 rsd za istok, a karte će moći da se kupe na blagajnama od 16 časova, na zapadnoj i istočnoj tribini.
 
Meč Vojvodina – Spartak na programu je u nedelju u 18.30, uz direktan prenos na kanalu Arena premium 1.
  • Detos

    23.02.2024 19:36
    Vosa leee
    Hoćemo rezultate igru borbenost zelju
    a ne seka perse na terenu vase prazne price i neozbiljnu upravu
  • F

    23.02.2024 14:03
    Odlazi
    Gospodine Bandovicu koji vi obraz imate.Jos niste podneli ostavku,sa ovim rezultatima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.