Trener Voše: Da ponovimo dobru igru, golovi i pobede će doći

Trener Vojvodine Božidar Bandović optimista je pred gostovanje ekipi Javora i želi da njegov tim ponovi igru iz prethodne utakmice sa Spartakom.
Trener Voše: Da ponovimo dobru igru, golovi i pobede će doći
Foto: FK Vojvodina
Bandović očekuje čvrstu utakmicu, mnogo duela i dugih loptu. Po njegovim rečima, teren više odgovara rivalu, nego novosadskom timu. 
 
"Verujem u ove momke i mislim da je poslednja utakmica pokazala način na koji želimo da igramo, da imamo posed i stvaramo šanse, nedostajao je samo gol. Kada imate igru, onda uvek možete da se nadate, a kada je nemate onda ste u problemu. Realizacija i neke pozicije u šesnaestercu smo analizirali i znamo da mogu da budu bolje kretnje u prostor. Momci su dali sve od sebe i želimo da zadržimo dobru igru i rezultat će doći. Podržavam svoju ekipu i očekujem da počnu da pobeđuju", poručuje Bandović.
On dodaje da ne planira velike promene u ekipi, kao i da se ne osvrće na probleme u taboru Javora, koji je ovih dana trenirao bez trenera.
 
"U ovom trenutku ne planiramo neke promene, ali videćemo posle poslednjeg treninga. Dobro smo odigrali bez lopte, dobro smo se pozicionirali, bolje nego u dve, tri situacije u Kragujevcu kada smo pogrešili. Kada su šanse tu, golovi će doći. Za mene je svaka naredna utakmica najbitnija, gledamo samo nas i da održimo dobre stvari koje smo radili, i da neke popravimo. Ne osvrćemo se na rivala, hoćemo da sve zavisi od nas", kaže Bandović.
Vojvodina u Ivanjici nije pobedila više od tri godine, ali se Bandović ne osvrće na tradiciju.
 
"Da smo dali dva, tri gola, niko ne bi pričao o tradiciji. Neću ni sada da gledam tradiciju, već da odigramo najbolje što možemo, jer smo se tako i pripremili. Moramo da igramo direktnije, jer teren nije na nivou na kom mi hoćemo. Treba da imamo posed, ali hoćemo da imamo i dodavanja u prostor i da što pre dođemo do gola", zaključuje Bandović.
 
Utakmica između Javora i Vojvodine igra se u subotu, 2. marta, u 14 časova.
  • Ns

    29.02.2024 18:41
    Nd
    Niko nepamti igru nego bodove.Stativa gospodine....
  • Opet ja

    29.02.2024 18:00
    Šta reći...
    ....mislim da ni on sam ne veruje u ove budalaštine što priča....
    Ovi igrači nisu ni za teću ligu...
    Kaže on, isto kao predsednik pre neki dan, veruje u Igrače.
    Pa ako neko veruje u nekog, a on te stalno izneveri to onda govori o tome da ovi ljudi nisu baš zreli kada svako može da ih nasamari...
    Ako veruješ u njih što ti onda ne vrate igrom zalaganjem rezultatom....
    Da ti pomognem druže, zato što nisu ni za beton ligu, a još povrh svega odsutni su glavom sa terena...
    Pa sad vi i dalje verujte u njih, to samo govori da ni svi vi niste ni za beton ligu, počev od predsednika pa do trenera....
    Najbolje da se klonite naše Vojvodine...
  • usput

    29.02.2024 17:47
    komentar
    Ševa se igra na treninzima a na utakmici valja uputiti i poneki udarac na gol iz zone šuta.Koliko golova je dala Vojvodina od početka prvenstva sa 18 do 20 metara?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.