FK Vojvodina slavi 110. rođendan, poziva Novosađane na proslavu u sredu

Fudbalski klub Vojvodina u sredu, 6. marta, organizuje proslavu 110. rođendana.
FK Vojvodina slavi 110. rođendan, poziva Novosađane na proslavu u sredu
Foto: FK Vojvodina

Iz kluba pozivaju sve svoje navijače, sugrađane i simpatizere da se pridruže proslavi.

U sredu, 6. marta, na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, biće prenošena Svečana akademija, a zatim će nastupiti Novosadski big bend.
Program počinje u 19 časova.
 
"Dragi naši Vojvodinaši, vek postojanja nije mala stvar, a kada na taj vek dodate i još jednu deceniju, onda je to za ponos svih nas, podsetnik veličine naše 'stare dame' sa kojom se radujemo i tugujemo, i u dobru i u zlu. Kao što i naš slogan kaže 'mi smo jedno, to je naša snaga', baš tako i želimo da se u sredu u centru našeg Novog Sada okupimo pod našom plavom zvezdom i uživamo u taktovima i ritmovima Novosadskog big benda", navode u FK Vojvodina.
  • Prdonja

    04.03.2024 11:03
    Nisam navijač Vojvodine ali steta sto Vojvodina nije bila prvak malo vise puta ipak dolazi iz grada koji je Srpska Atina
  • Kliker

    02.03.2024 08:48
    Jbg
    A đe je pečeni Vo i Baja.....
  • Hvala na pozivu

    02.03.2024 08:08
    Sasvim bi bilo logično da nam deca treniraju razne sportove i da onda najbolji od njih imaju priliku da zaigraju za najbolji klub u gradu Vojvodinu. Da odrastaju zdravo u dobre i zdrave ljude, a da mi budemo ponosni na svoj klub. Mi imamo navijačke bande u službi režima, klošare, narkomane, išaranu svaku treću zgradu sa natpisom firma, ulice koje izgledaju kao geto. Nisam ponosan. Neću doći.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.