Ni dva gola prednosti nisu bila dovoljna: Voša remizirala u Ivanjici

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Javora, rezultatom 2:2, u 23. kolu Super lige Srbije.
Ni dva gola prednosti nisu bila dovoljna: Voša remizirala u Ivanjici
Foto: 021.rs (arhiva)
Strelci za Vojvodinu bili su Seri u 33. i Andrija Radulović u 54. minutu.
 
Voša je pripretila već na isteku prvog minuta. Lazarević je centrirao sa desnog boka, Vukanovićev udarac glavom odbranio je Manojlović, na odbijenu je naleteo Zukić, koji je makazicama gađao preko prečke.
 
Dva minuta kasnije, posle kornera sa leve strane, Milosavljević je gađao glavom pored stative.
Javor je prvi put došao do opasne zone u 18. minutu kada je Gojković iskosa sa desne strane, sa ivice šesnaesterca gađao pored gola, a isti igrač je oprobao šut sa distance i četiri minuta kasnije, lopta je ponovo završila pored stative.
 
Usledio je nešto mirniji period igre, a onda je u 33. minutu Seri primio loptu iskosa sa leve strane, uneo je u sredinu i potom pogodio gornji desni ugao za 0:1.
Do odlaska na odmor nije bilo promene rezultata, pa je Voša na pauzu otišla sa zasluženim vođstvom.
 
Javor je krenuo ofanzivnije na startu drugog poluvremena i u 48. minutu Rosić je prvi put morao da interveniše, pošto je zaustavio udarac Miletića iskosa sa leve strane.
 
U 54. minutu Voša je posle kontre stigla do drugog gola. Vukanović je asistirao Raduloviću, ali je gol prvobitno poništen jer je pomoćni sudija signalizirao ofsajd poziciju. Ipak, posle asistencije iz VAR sobe, glavni sudija je promenio odluku i pokazao na centar. Golom Radulovića, "stara dama" je povela 0:2.
 
Javor je brzo uspeo da se vrati u meč. Na isteku 65. minuta, Mićić je centrirao sa desnog boka, a Bosić sa peterca glavom savladao Rosića za 1:2.
 
Na krilima tog gola, Javor je zaigrao mnogo bolje i u 72. minutu je došao do izjednačenja. Posle kornera sa desne strane i izbijene lopte, Mićić je sa 20 metara uhvatio volej i savladao Rosića za 2:2.
 
Voša je do kraja pokušavala da dođe do novog vođstva, prebacila je ponovo igru na polovinu rivala, ali je teško dolazila do opasne zone. Božidar Bandović je odlučio da osveži napad, uveo je Savićevića i Vukanovića, a zbog povrede je ranije morao teren da napusti i Giorbelidze koga je zamenio Bukinac.
 
Voša je u 88. minutu konačno šutirala ka golu Manojlovića, Lazarević je naleteo na loptu posle centaršuta, lopta je završila preko prečke, što je bila i poslednja šansa na utakmici.
  • Smešno

    03.03.2024 07:43
    Šta je sad smešno
    Jel i dalje smešno posle 0:0 sa spartakom.. smeje se TAJLANDSKI "STRUČNJAK"..
    Jel i dalje ništa ne bi zamerio momcima..
    Jel i dalje smešno..
    Jel i dalje ništa ne bi menjao..
    Od 12 bodova uzmeš 3 u srpskoj ligi... smeješ li se sad kad daješ one dečije izjave..
  • Novo naselje

    03.03.2024 01:59
    Tuga
    Ne zna se sta je gore u klubu. Dal uprava sto navija za partizan i igraci...omladinska se raspada. Gde su nasa deca koja su bila najbolje. Otela nam zvezda a ostalo rasprodali za tepsiju ribe. Idite sami,i pustite Vojvodinu bez vas ce joj sigurno biti bolje
  • Lalo

    03.03.2024 00:11
    jedem luka i slanine
    Pozdrav liku koji se isto potpisuje sa Lalo, nemam ništa protiv.

    Ovo je tako jeftin trik da se u$er€ klub, odvede ne u drugu, nego u sedmu ligu i onda se sruši stadion i izgrade skupi kvadrati tamo na ekstra lokaciji. Ok, provalili smo vas, boli nas patka, srušite više stadion i pokupite lovu na svojim kvadratima, samo nemojte grobariti klub više, jeb'o vas, nije problem pratiti ga i na stadionu u Futogu ili na Kabelovom ili Fruškogorčevom stadionu, gdebilo, samo nemojte više uništavati klub. Neka vas, neka vam kvadrati, nije problem, vi sad vladate i ovo je vaše vreme i to je ok, samo nemojte uništiti nešto što postoji već 110 godina samo zato što vam je dupe zinulo više nego usta. Jebe nam se više i za stadion i za sve, samo nas pustite da gledamo fudbal i da u Vojvodini igraju ljudi koji znaju da šutnu loptu, a ne ovi paceri, koji su do juče šutali kozje brabonjke umesto lopte. Prekinite više ovo, aman, jer navijači vas sigurno neće sprečiti u tome što planirate, a toliko je očigledno da nema smisla da radite ovo što radite samo zbog toga. Nosite se sa svojim parama, zidajte, koga više boli uvo, samo pustite da se više igra fudbal u Novom Sadu, pa gdebilo u Novom Sadu, ali samo neka se igra. Ovo je jadnije od jadnog, 2:2 protiv Ivanjice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.