Rukometaši Voše večeras protiv Kadetena: Borba za plasman među 12 najboljih u Ligi Evrope

Rukometaši Vojvodine dočekaće švajcarski Kadeten, u utorak, 5. marta, u četvrtom kolu Top 16 faze Lige Evrope.
Iz Voše poručuju da je ovo jedna od najvažnijih utakmica u 75 godina dugoj istoriji kluba. 
 
Usled poraza u Šafhauzenu od 27:24, Vojvodini bi eventualna pobeda od 4 gola razlike donela osvajanje trećeg mesta u grupi i plasman u Top 12 fazu gde bi se sastala sa čuvenim Berlinom u dvomeču za četvrtfinale Lige Evrope. 
Trener Boris Rojević kaže da bi odmah prihvatili da im je neko ponudio da pred svojim navijačima igraju utakmicu za prolaz u Top 12 fazu takmičenja.
 
"Mi smo u Šafhauzenu, iako lišeni pomoći čak šestorice igrača, pokazali da možemo da se nosimo i sa tako iskusnim evropskim klubovima kao što je Kadeten koji godinama igra važnu ulogu u evropskim takmičenjima. I dalje nismo potpuno zdravi, ne možemo da računamo na sve igrače, ali je situacija svakako malo bolja", navodi Rojević.
Kako dodaje, očekuje da će igrači igrati i preko granice bola.
 
"Očekujem i da će navijači osetiti trenutak, da će nam biti velika podrška i da ćemo u prepoznatljivoj atmosferi Slane bare uspeti da napravimo čudo, a to je plasman među 12 najboljih u Ligi Evrope", zaključuje Rojević.
 
Karata za utakmicu više nema. Meč počinje u 20.45 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.