Bandović pred Voždovac: 110. rođendan Voše jedna od obaveza zbog koje moramo da pobedimo

Trener Vojvodine Božidar Bandović smatra da je pobeda u narednom meču imperativ za njega i njegove igrače.
Bandović pred Voždovac: 110. rođendan Voše jedna od obaveza zbog koje moramo da pobedimo
Foto: FK Vojvodina
Fudbaleri Voše u petak dočekuju ekipu Voždovca, a Bandović želi konačnu pobedu u drugom delu sezone, nakon poraza i tri remija.
 
"Za početak želim da čestitam našem klubu 110. rođendan i da čestitam na sinoćnoj organizaciji koja je bila zaista prelepa. Za nas je svaki naredni meč kao da finale. Igramo protiv jedne mlade ekipe koja voli da igra. Imaju igrače koji vole da igraju i imaju dobru kombinatoriku, iako u poslednje vreme nemaju pozitivne rezultate. Mi mislimo samo na tri boda, da pobedimo posebno zbog situacije u kojoj smo sada, ali i da za rođendan poklonimo navijačima i klubu tri boda", rekao je Bandović.
On i dalje čvrsto veruje da je Vojvodina na pravom putu i da je potrebno vreme da dođu i pravi rezultati.
 
"Ako uzmemo u obzir prve četiri utakmice, mislim i verujem da smo dosta dobro odigrali i da smo unapredili igru u posedu i stvaranju šansi, a mogli smo i više golova da damo. Mislim da smo popravili visoki presing, na kome takođe radimo. Ponavljaju se neke stvari kao i ranije, ako uporedite dva poluvremena, u prvom smo totalno dominirali i u svim segmentima dobri, a onda u drugom prepuštamo inicijativu i tu mentalno moramo da budemo jači", navodi on.
Dodaje da igrači moraju da idu korak po korak, za dobar rezultat.
 
"Što se tiče statistike naše fizičke spreme, oni nisu bili ovakvi u protekle dve, tri godine, kao što su na ovim utakmicama. Znači, mi ne možemo da skočimo i da preskačemo stepenice, moramo da idemo korak po korak, a nema strpljenja. Daćemo sve od sebe, potrebna nam je jedna pobeda i jedna utakmica koja može da okrene sve", istakao je Bandović.
 
Najavio je i promene u timu, a velika je šansa da priliku dobije Stefan Đorđević zbog povrede Gurama Giorbelidzea, dok se Crnomarković oporavio od virusa.
 
"Planiram da ih rotiram. Prvim poluvremenom bio sam prezadovoljan, drugim nismo. Ne igramo 45 ili 60 minuta, već 90 i moramo da budemo do samog kraja disciplinovani i fokusirani, tako da planiram promene. Crnomarković nije igrao zbog virusa, imamo još dva-tri igrača koji su sporni, Guram nije odradio dva treninga, tako da će vrlo teško biti spreman. Sa Crnomarkovićem i Guramom smo mnogo agresivniji u odbrani i oni su nam veoma važni.  Do sada sam pružio šansu mnogim igračima, razgovarao sam sa Đorđevićem. Na utakmici sa Spartakom bilo je ili on ili Guram i zbog bonusa, jedan od njih dvojice morao je da ide na tribine. Taktički smo probali i Đošu i Gurama, koji je trenirao odlično i potpuno je zaslužio da počne utakmicu. Đoša može sutra da počne, mora da bude spreman, dobro je radio, trudi se i daje sve od sebe. Kada dobije šansu, nadam se da će da je iskoristi", naveo je Bandović.
 
Trener Voše smatra da porazi Voždovca ovog proleća ne moraju ništa da znače pred sutrašnji duel.
 
"To može da bude i kontraefekat, ako ne grešim, nemaju četiri utakmice pobedu i doći će ovde željni da se pokažu. Mi smo dali motiv drugim ekipama da mogu da se nadaju kada igraju protiv nas. Moramo da promenimo tu tradiciju i da te takozvane „manje“ utakmice dobijemo. Ovu utakmicu posebno na rođendan kluba, navijačima, klubu i Novom Sadu poklonimo tri boda", poručio je Bandović.
 
Utakmica Vojvodina - Voždovac na programu je u petak u 18.30, a za sve dame ulaz će biti slobodan.
 
Ostale ulaznice mogu se kupiti od 17 časova na blagajni stadiona po cenama 800 dinara za istočnu i 500 dinara za zapadnu tribinu.
  • 007

    08.03.2024 19:08
    Banović...
    Kakav penal za Voždovac i to još protiv domaćina, Voše.
    Ne smem ni da zamislim da je, recimo, igrač Zvezde napravio takav, isti faul, sigurno bi igrač Voše dobio žuti karton zbog simuliranja!!!
  • RFNN

    08.03.2024 16:23
    Neverovatno ali istinito
    Neverovatna stvar da covek ne moze da skontao da sa ovim treceligaskim igračima nema šanse za bolje rezultate,los napad. najgora odbrana u ovako lošoj ligi šta više reči....
    A zbog njih takvih i ovaj će uskoro da pakuje kofere ....
    treći trener u 20 ak kola pokazuje samo kakvi su ti igrači kao ljudi jer dokle god ima ko da podmetne svoja ledja njima lepo....
    A ti im i dalje veruj i zaklinji se u njih...
  • Neoplanta

    08.03.2024 14:51
    ???
    Samo pitam,kakve veze ima proslava 110 godina fk Vojvodine sa "ovim" igracima,rukovodstvom,upravom, trenerima,kad 90% njih ni ne navija za Vojvodinu,neverujem cak ni da redari a ni cistaci stadiona su simpatizeri,treba svima otkaz,prodati klub nekom kao Mandaricu kome Vucic nije dozvolio da kupi kad je dosao sa novcem.
    Izgraditi jedan pravi fudbalski stadion kakav dolikuje jednom gradu od 500.000 stanovnika,onda bi dosla i publika i imala neku radost,srecu pa bar dva puta mesecno.
    Novi Sad i pravi navijaci Vojvodine zasluzuju bas to.
    Pozdrav Steva Stockholm








































Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.